sannas-separator

Liikunnalliset aktiviteetit

Liikunta vaikuttaa monipuolisesti terveyteen, liittää ihmiset toisiinsa, vapauttaa endorfiineja – ja on hauskaa!

Sannäsin Kartanossa voit heittäytyä kiperiin tiimipeleihin, suunnistaa, pelata vanhoja kunnon pihapelejä, nostaa hien pintaan Mover Body & Balance -kehonhuoltotunnilla, pelata pallopelejä tai harrastaa joogaa.

Meillä on myös oma moderni kuntosali ja tilava palloiluhalli, jossa voi pelata mm. lentopalloa ja salibandya.

Tutustu myös kartanon omaan luontopolkuun ja frisbeegolfiin!

Mover Fun&Play (1,5–2 h)

Mover Fun&Play on liikuntaa leikkien ja pelien maailmassa. Ohjelma sisältää neljä liikuntarastia aiheittain. Jokaisella pisteellä on oma ohjaajansa. Liikuntarasteilla testataan koordinaatiota (mölkky, Mover Ball tai heittopelit), tasapainoa (pihaparkour tai kävelyrata), ketteryyttä (ruutuhyppely, tervapata, kirkonrotta tai Mover Hoop), näppäryyttä ja hienomotoriikkaa. Ohjelma päätetään hauskalla yhteisellä 10 minuutin jumpalla.

Mover Body & Balance
(45–60 min)

Mover Body & Balance on kehonhuoltotunti, joka keskittyy syvien lihasten hallintaan, pintalihasten rentouttamiseen ja venyttelyyn sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Tämä rauhallinen, miellyttävä ja hyvää tekevä tunti sopii kaikille! Ohjaajana on fysioterapeutti.

Mover Cross (30–60 min)

Kovaa treeniä kaipaavan tunti ulkona/sisätiloissa oman kehon vastusta / lisäpainoja hyödyntäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, intervallityyppisestä syketreenistä (päivän treeni WOD 10-
20min) ja raskaista tai keskiraskaista, koko kroppaa haastavista lihaskuntoharjoituksista sekä loppujäähdyttelystä.

Skumppajooga
(45-60 min)

Kaipaatko irtiottoa hyvien ystävien seurassa? SkumppaJoogassa tehdään joogasta tuttuja liikkeitä ja liikesarjoja samalla, kun toisessa kädessä keikkuu lasi kuohuvaa. Fokus omasta kehosta ja mielestä siirretään hetkeksi muualle hyvän seuran, loistavan musiikin sekä venyttävien joogaliikkeiden voimin. Tunnilla jokainen liikkuu itselleen sopivalla tavalla. Jooga päätetään rauhalliseen loppurentoutukseen kuplivaa kilistellen.

Mover Flow Jooga
(60-90 min)

Flow jooga on ihana tunti, jossa kehon liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Flow-tuntien aikana joogan perusasanat tulevat tutuiksi ja opettajan opastuksella siirrytään
kohti virtaavampaa harjoitusta. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Olo tunnin jälkeen on useimmiten energisoitunut, vapautunut ja inspiroitunut. Tunti sopii myös aloittelijoille.

SUP-lautailu

Sup-lautailu on uusi helposti omaksuttava vesiliikuntamuoto, joka sopii kaikille. Se on helppo ja hauska tapa kohottaa kuntoa ja erinomainen koko kropan harjoitus. Sup-lautailussa melotaan seisaaltaan Ilolanjoella. Valittavananne on: SUP Outdoor Basic (60–90 min) tai SUP jooga  (45–60 min). Saatavilla kesäaikaa.