sannas-separator

Suosittelemme lämpimästi

PORVOON NÄHTÄVYYDET JA KÄYNTIKOHTEET

Porvoon nähtävyydet ovat täynnä historiaa ja tunnelmaa. Suomen toiseksi suosituimpaan matkailukaupunkiin saavutaan nauttimaan hyvästä ruoasta, monipuolisesta kulttuurista ja tietysti Vanhan Porvoon idyllistä.

Listasimme seitsemän kiinnostavinta nähtävyyttä Porvoosta ja Sannäsin Kartanon lähistöltä.

Kaupungin suosituimmat käyntikohteet sijaitsevat alle 10 minuutin ajomatkan päässä kartanostamme.

Myös Sannäsin Kartanossa ja sen lähiluonnossa on runsaasti tekemistä. Tutustu omiin aktiviteetteihimme täällä.

vanha-porvoo

1. Vanha Porvoo

Historiallinen Vanha Porvoo on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista. Punaiset ranta-aitat, kapeat mukulakivipolut ja värikkäät puutalot houkuttelevat Porvooseen vuosittain yli miljoona matkailijaa ympäri maailman. Vanha Porvoo tunnetaan myös laadukkaista ravintoloistaan ja pikkuputiikeistaan. Suosittelemme lisäksi kävelyretkeä Porvoon jokirantaan ja puistoihin.

Lue lisää!

taidetehdas

2. Porvoon Taidetehdas

Entiseen vaneritehtaaseen rakennetussa Porvoon Taidetehtaassa järjestetään erilaisia korkealaatuisia konsertteja, teatteriesityksiä ja tapahtumia ympäri vuoden. Taidetehtaan yläkerrassa olevassa Porvoon Taidehallissa on vaihtuvia näyttelyitä, Yrjö. A Jäntin taidekokoelma ja museokauppa. Rakennuksessa sijaitsee myös Biorex-elokuvateatteri.

Tutustu Porvoon Taidetehtaaseen

Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo

porvoo-tours

3. Porvoo Tours -opastetut kierrokset

Tutustu Porvooseen oppaan johdolla. Porvoo Tours järjestää erilaisia kaupunkikiertoajeluita, kävelykierroksia, saaristoristeilyjä, luontoretkiä ja maaseutukierroksia sekä erilaisia teema- ja draamaopastuksia. Opastetuilla kierroksilla kuulet tarinoita, saat elämyksiä sekä uudenlaista näkökulmaa ja paljon mielenkiintoista tietoa Porvoon nähtävyyksistä.

Kysy lisätietoa ja varaa matkasi täällä.

sannaisten-kartano-golf

4. Golfkentät Porvoossa ja Loviisassa

Sannäsin kartano on erinomainen majoituspaikka golfin harrastajille. Kartanomme lähellä toimii neljä eri golfkenttää: Porvoo Golf (8 km), Virvik Golf (14 km), Seagolf Rönnäs (18 km) ja Kullo Golf Club (25 km). Porvoon golfkentät ovat muodoiltaan, vaativuudeltaan ja maastoltaan vaihtelevia, ja ne sijaitsevat kauniilla paikoilla kaupunkimaisemassa, luonnon keskellä sekä meren rannalla.

https://porvoogolf.fi/

https://www.virvikgolf.fi/

http://seagolf.fi/

https://kullogolf.fi/

brunberg

5. Porvoon Brunberg

Porvoon herkullisin käyntikohde on yli 140 vuotiaan Brunberg Oy:n suklaamyymälä. Myymälöitä on kaksi ja ne sijaitsevat Vanhan Porvoon kupeessa ja tehtaan yhteydessä. Myynnissä on legendaarisia suklaasuukkoja, tryffeleitä, lakuja ja marmeladeja isommissa pusseissa ja huokeimmin hinnoin kuin tavallisissa ruokakaupoissa. Molemmissa myymälöissä on tarjolla kosolti maistiaisia!

Brunbergin verkkosivut

Vanhan Porvoon Brunberg, Välikatu 4, Porvoo

Tehtaanmyymälä, Teollisuustie 19 B, Porvoo

bosgard

6. Bosgårdin luomutila

Bosgårdin kartanossa voi tutustua toimivan maatilan arkeen, kävellä luonto- ja kulttuuripoluilla Natura-alueella, tutustua perinnemaisemien monimuotoiseen luontoon, 1300-luvulla toimineen linnan paikkaan ja tehdä ostoksia tilakaupassa. Bosgårdissa toimii myös lähiruokaravintola. Bosgårdin tilalle on noin viiden minuutin ajomatka Sannäsin Kartanolta.

Tutustu Bosgårdiin!

Bosgårdintie 68, Porvoo

malmgard

7. Malmgårdin luomutila ja kartanolinna

Malmgård on yli neljäsataavuotias kartanolinna ja kulttuuriympäristö Loviisassa, noin 20 kilometrin päässä Sannäsin Kartanosta. Malmgård on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn ja panimotoimintaan. Kartanon henkeäsalpaava päärakennus toimii yksityiskotina, johon järjestetään kesäisin ryhmävierailuja. Tilapuoti ja panimo ovat auki ympäri vuoden.

Lue lisää!

Malmgård 47, Malmgård