sannas-separator

Hotelli Porvoossa

TERVETULOA SANNÄSIN KARTANOON

 

Sannäsin Kartano on tyylikäs ja viihtyisä hotelli Porvoossa. Hotellissamme on 87 avaraa kahden hengen huonetta, joista jokaisesta avautuu näköala vehreään puistomaisemaan.

Meillä yövyt rauhallisessa maalaismiljöössä, alle 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin päässä Helsingistä.

Kartanon pihapiiriä kiertää luontopolku ja pihan laidalla virtaa ihastuttava Ilolanjoki.

Hotellimme huoneet sijaitsevat klassisessa 70-luvun rakennuksessa, jonka viihtyisissä aulatiloissa voit istua iltaa ja pelata seurapelejä ystäviesi seurassa.

Kaikki hotelliyömme sisältävät kartanoaamiaisen, aamusaunan ja -uinnin sekä pääsyn kuntosalillemme.

Hotellimme on auki yksityismatkailijoille Sannäs Weekend -päivinä ja saatavuuden mukaan.

Ryhmiä palvelemme varauksesta ympäri vuoden.

 

Sannäsin Kartanossa sinua odottaa rento ja vieraanvarainen henkilökunta.

Tervetuloa yöpymään!

hotelli porvoo
hotelli porvoo
Hotellihuone Sannäs
hotelli porvoo
hotelli-porvoo

Huoneemme

Hotellissamme on 87 ajattomaan tyyliin sisustettua kahden hengen huonetta.  Jokaisessa huoneessa on TV, langaton verkkoyhteys ja oma kylpyhuone. Osassa huoneista on oma minibaari. Järjestämme pyynnöstä lisävuoteita.

Check in klo 15.00 alkaen ja check out klo 12.00 mennessä. Ryhmille sopimuksen mukaan.

Kartanoaamiainen

Aamiainen on katettu tunnelmalliseen Kartanoravintolaan. Tarjolla on mm. haudutettua puuroa, itse leivottuja leipiä ja vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia. Aamiainen kuuluu hotellihuoneen hintaan.

Weekend-aamuina tarjolla on kartanon aamiaisbrunssi.

sannäs-sauna

Aamusauna ja -uinti

Saunamme on lämmin arkiaamuina. Saunalla on pyyhkeet, pesuaineet ja föönit. Aamusauna ja -uinti kuuluvat huoneen hintaan.

hotelli-porvoossa-kuntosali

Kuntosali

Moderni kuntosalimme on hotellivieraiden käytössä maksuttomasti. Käytettävissäsi on mm. 7 Inotec Fitness -laitetta, nyrkkeilysäkki, crosstrainer, kuntopyörä ja soutulaite. Pääset kuntosalille avainkortilla 24/7.

Sannäs Weekend alk. 74 €/hlö

Vietä elämyksellinen viikonloppu Sannäsin Kartanossa. Nauti kiireettömästä tunnelmasta, ravintolan herkuista, pihapeleistä ja piknikistä. Voit myös osallistua järjestettyihin vaihtuviin aktiviteetteihimme, esimerkiksi skumppajoogaan. Ilta jatkuu tunnelmallisessa Kellaribaarissa trubaduurin säestyksellä. Sannäs Weekend sisältää majoituksen, aamiaisbrunssin, aamusaunan ja -uinnin ja pääsyn kuntosalille.

golfloma

Sannäsin Kartanon Golfloma alk. 89 €/hlö

Hengähdä hetki maaseudulla Sannäsin Kartanolla ja golfaa merellisissä maisemissa Sea Golf Rönnäsin kentällä. Golfpakettimme sisältää green feen, majoituksen yhden- tai kahdenhengen huoneessa, aamiaisbrunssin, aamusaunan ja -uinnin ja pääsyn kuntosalille.

Green Key

Pidämme huolta ympäristöstä

Sannäsin Kartanolle on myönnetty Green Key -ympäristömerkki. Toimimme sertifikaatin tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme huolta yhteisestä ympäristöstämme. Olemme sitoutuneet ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja ympäristörasituksen pienentämiseen. Valitsemalla Green Key -merkityn majoituspaikan, edistät kestävämpää matkailua.

NÄHTÄVÄÄ

Tunnelmallisesta vanhasta kaupungista tunnettu Porvoo on suosittu matkailukohde, jossa voit nauttia herkullisesta ruoasta, monipuolisesta kulttuurista, ihastuttavista kesä- ja joulutapahtumista ja luonnosta. Lue suosituksemme parhaista käyntikohteista!