sannas-separator

Hotelli Porvoossa

TERVETULOA SANNÄSIN KARTANOON

Sannäsin Kartano on tyylikäs ja rauhallinen hotelli Porvoossa. Hotellissamme on 87 avaraa kahden hengen huonetta, joista kaikista avautuu näköala vehreään puistomaisemaan.

Huoneemme sijaitsevat klassisessa 70-luvun rakennuksessa, lähellä kokous- ja juhlatiloja. Hotellin tilavissa aulatiloissa voit viettää after work -hetkiä ystäviesi seurassa.

Meillä yövyt maalaismiljöössä, alle 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta. Sannäsin Kartanon pihapiirissä kiemurtelee luontopolku ja pihan laidalla virtaa Ilolanjoki.

Hotellimme on auki ryhmille varauksesta. Palvelemme yksittäisiä matkailijoita saatavuuden mukaan.

Sannäsin Kartanossa sinua odottaa rento ja vieraanvarainen henkilökunta.

Tervetuloa yöpymään!

hotelli porvoo
hotelli porvoo
Hotellihuone Sannäs
hotelli porvoo
hotelli-porvoo

Huoneemme

Hotellissamme on 87 ajattomaan tyyliin sisustettua kahden hengen huonetta.  Jokaisessa huoneessa on TV, langaton verkkoyhteys ja oma kylpyhuone. Osassa huoneista on oma minibaari. Järjestämme pyynnöstä lisävuoteita.

Kartanoaamiainen

Aamiainen on katettu tunnelmalliseen Kartanoravintolaan. Tarjolla on mm. haudutettua puuroa, itse leivottuja leipiä ja vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia. Aamiainen kuuluu hotellihuoneen hintaan.

sannäs-sauna

Aamusauna ja -uinti

Saunamme on lämmin arkiaamuina. Saunalla on pyyhkeet, pesuaineet ja föönit. Aamusauna ja -uinti kuuluvat huoneen hintaan.

hotelli-porvoossa-kuntosali

Kuntosali

Moderni kuntosalimme on hotellivieraiden käytössä maksuttomasti. Käytettävissäsi on mm. 7 Inotec Fitness -laitetta, nyrkkeilysäkki, crosstrainer, kuntopyörä ja soutulaite. Pääset kuntosalille avainkortilla 24/7.

NÄHTÄVÄÄ

Tunnelmallisesta vanhasta kaupungista tunnettu Porvoo on suosittu matkailukohde, jossa voit nauttia herkullisesta ruoasta, monipuolisesta kulttuurista, ihastuttavista kesä- ja joulutapahtumista ja luonnosta. Lue suosituksemme parhaista käyntikohteista!