sannas-separator

Juhlapaikka rauhallisessa maalaismiljöössä

Häät & juhlat

Onko suunnitelmissasi ikimuistoiset juhlat? Etsitkö romanttista hääpaikkaa?

Sannäsin Kartano on tunnelmallinen juhlapaikka, joka tarjoaa juhlavierailleen korkealuokkaista palvelua, huolella valmistettua ruokaa ja majoitusta. Kartanomme sijaitsee keskellä luontoa, Ilolanjoen varrella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

sannas-haat-juhlat
sannas-haat-juhlat
sannas-haat-juhlat
sannas-häät-juhlat
sannas-häät-juhlat
sannas juhlat

Hääparin kuvat © Nina Mönkkönen

Monipuolinen juhla- ja hääpaikka

Sannäsin Kartanon historiallisessa 1800-luvun kartanossa voitte juhlia eleganteissa seurustelutiloissa ja nauttia juomia jykevien kiviseinien sisällä olevassa hämyisässä kellaribaarissa. Kellaribaarissa musiikista vastaa ikivanha jukeboksi.

Rennommat juhlat järjestyvät sauna- ja allastilojen viihtyisässä takkahuoneessa. Kesäisin järjestämme juhlia myös kartanon pihalla, joen varrella, vanhojen puiden katveessa ja kartanon portailla.

Pidämme huolta, että juhlavieraamme saavat yksityisyyttä ja omaa rauhaa.  Kesäsesonkina emme varaa kartanoa yksityiskäyttöön mutta kartanolla voi järjestää tunnelmallisia juhlia myös keväällä, syksyllä tai talvella. Kesällä kartanon ravintolasaleissa voi järjestää pienempiä juhlia tai illallisia. Kysyy lisää myyntipalvelustamme!

Kartanolla on täydet anniskeluoikeudet.

sannas-juhlat
sannas-häät-juhlat

Yritysjuhlat

Sannäsin Kartano soveltuu monenlaisiin yritystapahtumiin isoista messutapahtumista pieniin tiimi kick offeihin.  Isot piha-alueet, suuri palloiluhalli, saunatilat ja kartanon salit mahdollistavat kaikenlaisia tapahtumia. Vain mielikuvitus on rajana! Ota yhteyttä niin räätälöidään teidän yrityksellenne sopivat juhlat!

Kartanoravintola

Tilausravintolamme valmistaa juhlaväelle ruokaa laadukkaista kotimaisista raaka-aineista omassa keittiössämme. Voit valita valmiista menuistamme tai suunnitella oman menun yhdessä keittiömestarimme kanssa. Taitavat leipurimme valmistavat myös tuoreet leivonnaiset, leivät ja näyttävät kakut omin käsin alusta saakka.

Lue lisää Kartanoravintolasta.

sannas-juhlat-3