sannas-separator

Upean kartanomiljöön

RYHMÄMATKAT

Sannäsin Kartano tarjoaa ryhmämatkailijoille historiaa, monipuolista tekemistä, hyvää ruokaa ja lepoa keskellä rauhallista maaseutumaisemaa.

Hotellissamme on 174 vuodepaikkaa yhteensä 87 viihtyisässä huoneessa. Käytössänne ovat muun muassa kartanopuisto, joenranta, valaistu luontopolku, saunatilat, lämmitetty uima-allas, moderni kuntosali ja suuri palloiluhalli.

Järjestämme aina ryhmille omaa rauhaa ja yksityisyyttä.

Voit räätälöidä ryhmämatkat mielesi mukaan tai tutustua valmiisiin paketteihimme.

Suunnittele onnistunut ryhmämatka asiantuntijoidemme avulla. Kysy lisää!

Ryhmämatkalle Porvooseen

Sannäsin Kartano sijaitsee alle 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Meiltä on noin 5 minuutin ajomatka moottoritielle, josta pääsee kätevästi kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Pihallamme riittää tilaa isoillekin busseille.

Toivotamme tervetulleeksi ryhmämatkat, leirikoulut, harrastematkat ja kaikki kartanomiljööstä nauttivat ryhmät!

Sijaintimme kartalla

Hotelli

Hotellissamme on 87 viihtyisää ja rauhallista huonetta ja yhteensä 174 vuodepaikkaa. Lisävuoteet saatavilla pyynnöstä. Herkullinen kartanoaamiainen, aamusauna ja -uinti ja kuntosalin käyttö sisältyvät hotellihuoneen hintaan.

sannas-ravintola

Kartanoravintola

Romanttisessa Kartanoravintolassamme tarjoillaan omassa keittiössä valmistettuja perinteisiä makuja ja käsin leivottuja leipiä. Ravintolassamme on tilaa jopa 125 hengen tilaisuuksiin. Kartanoaamiainen kuuluu huoneen hintaan, muulloin ravintola on auki vain tilauksesta.

sannas-historia

Historia

Sannäsin Kartanon juuret ulottuvat 1400-luvulle. Sen nimekkäisiin vieraisiin ovat aikojen saatossa kuuluneet mm. Akseli Gallen-Kallela, Carl Ludvig Engel, marsalkka Mannerheim, kenraali Ernst Linder, taidemaalari Alwar Cavén ja oopperalaulaja Aino Ackté.

sannas-uima-allas

Tekemistä

Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja rauhallisesta puisto- ja skumppajoogasta seikkailullisempiin ryhmäkisailuihin. Kartanossamme voit myös kuljeskella puistoissa tai valaistulla luontopolulla, treenata modernissa kuntosalissa tai pelata frisbeegolfia.

porvoon-nahtavyydet

Porvoon nähtävyydet

Porvoo on Suomen toiseksi suosituin matkailukaupunki, johon tullaan nauttimaan hyvästä ruoasta, monipuolisesta kulttuurista ja Vanhan Porvoon idyllistä. Listasimme suosikkikohteitamme Porvoosta ja Sannäsin Kartanon lähistöltä.