sannas-separator

Upean kartanomiljöön

RYHMÄMATKAT

Sannäsin Kartano tarjoaa ryhmämatkailijoille historiaa, monipuolista tekemistä, hyvää ruokaa ja lepoa keskellä rauhallista maaseutumaisemaa.

Hotellissamme on 174 vuodepaikkaa yhteensä 87 viihtyisässä huoneessa. Käytössänne ovat muun muassa kartanopuisto, joenranta, valaistu luontopolku, saunatilat, lämmitetty uima-allas, moderni kuntosali ja suuri palloiluhalli.

Järjestämme aina ryhmille omaa rauhaa ja yksityisyyttä.

Voit räätälöidä ryhmämatkat mielesi mukaan tai tutustua valmiisiin paketteihimme.

Suunnittele onnistunut ryhmämatka asiantuntijoidemme avulla. Kysy lisää!

ravintola porvoo

Ryhmämatkalle Porvooseen

Sannäsin Kartano sijaitsee alle 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Meiltä on noin 5 minuutin ajomatka moottoritielle, josta pääsee kätevästi kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin ja tapahtumiin. Pihallamme riittää tilaa isoillekin busseille.

Toivotamme tervetulleeksi ryhmämatkat, leirikoulut, harrastematkat ja kaikki kartanomiljööstä nauttivat ryhmät!

Voit räätälöidä ryhmämatkat mielesi mukaan tai tutustua valmiisiin paketteihimme. Autamme sinua mielellämme matkan suunnittelussa!

 

Kartanon lounas & historia

Nauti kartanon lounas ja kuule kartanon vaiheikas historia kahvin ja makean lomassa.
Hinta 32 €/hlö.

Hintaan sisältyy:
Alkuruokalautanen
Kaksi lämminruoka vaihtoehtoa, joista toinen kasvisruoka
Kahvi & tee ja pieni makea
Ruokajuomana vesi
Sisältömme pyrkii aina huomioimaan kauden raaka-aineet ja menukokonaisuus tarkentuu keittiömestarin toimesta

Hinta on voimassa yli 25 hengen ryhmille. Mikäli suunnittelet matkaa pienemmän ryhmän kanssa, olethan meihin yhteydessä niin räätälöimme teille sopivan kokonaisuuden!

Majoitus ryhmälle

Tarjoamme ryhmille majoitusta tilauksesta ympäri vuoden. Hotellissamme on 87 ajattomaan tyyliin sisustettua kahden hengen huonetta. Huoneet sijaitsevat klassisessa 70-luvun rakennuksessa.
Jokaisessa huoneessa on TV, langaton verkkoyhteys ja oma kylpyhuone.
Majoitushinnat alkaen 78 €/henkilö/yö. Tarkista saatavuus ja pyydä ryhmällesi tarjous myyntipalvelustamme!

Hotelli

Hotellissamme on 87 viihtyisää ja rauhallista huonetta ja yhteensä 174 vuodepaikkaa. Lisävuoteet saatavilla pyynnöstä. Herkullinen kartanoaamiainen, aamusauna ja -uinti ja kuntosalin käyttö sisältyvät hotellihuoneen hintaan.

sannas-ravintola

Kartanoravintola

Romanttisessa Kartanoravintolassamme tarjoillaan omassa keittiössä valmistettuja perinteisiä makuja ja käsin leivottuja leipiä. Ravintolassamme on tilaa jopa 125 hengen tilaisuuksiin. Kartanoaamiainen kuuluu huoneen hintaan, muulloin ravintola on auki vain tilauksesta.

sannas-historia

Historia

Sannäsin Kartanon juuret ulottuvat 1400-luvulle. Sen nimekkäisiin vieraisiin ovat aikojen saatossa kuuluneet mm. Akseli Gallen-Kallela, Carl Ludvig Engel, marsalkka Mannerheim, kenraali Ernst Linder, taidemaalari Alwar Cavén ja oopperalaulaja Aino Ackté.

sannas-uima-allas

Tekemistä

Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia aktiviteetteja rauhallisesta puisto- ja skumppajoogasta seikkailullisempiin ryhmäkisailuihin. Kartanossamme voit myös kuljeskella puistoissa tai valaistulla luontopolulla, treenata modernissa kuntosalissa tai pelata frisbeegolfia.

porvoon-nahtavyydet

Porvoon nähtävyydet

Porvoo on Suomen toiseksi suosituin matkailukaupunki, johon tullaan nauttimaan hyvästä ruoasta, monipuolisesta kulttuurista ja Vanhan Porvoon idyllistä. Listasimme suosikkikohteitamme Porvoosta ja Sannäsin Kartanon lähistöltä.

Pidämme huolta ympäristöstä

Sannäsin Kartanolle on myönnetty Green Key -ympäristömerkki. Toimimme sertifikaatin tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme huolta yhteisestä ympäristöstämme. Olemme sitoutuneet ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja ympäristörasituksen pienentämiseen. Valitsemalla Green Key -merkityn majoituspaikan, edistät kestävämpää matkailua.

Sijaintimme kartalla