sannas-separator

Tunnelmallinen ravintola Porvoossa

KARTANORAVINTOLAMME POHJOISMAISET MAUT

Ruoassamme maistuvat perinteiset pohjoismaiset ja ranskalaiset maut, joihin on yhdistetty hyppysellinen uusimpien ruokatrendien parhaita paloja.

Suosimme sesongin tuotteita ja laadukkaita kotimaisia raaka-aineita ja teemme yhteistyötä lähitilojen kanssa.

Kellaribaarissamme voit maistaa mm. Malmgårdin panimotuotteita tai Porvoon Limonaaditehtaan alkoholittomia juomia. Kahvimme on Robert Pauligin Roasterysta Tolkkisista ja makeiset Brunbergilta.

Höyryävän lämpimät leivät ja herkulliset leivonnaiset sekä kakut leivomme itse omassa keittiössämme.

Ateriat voi nauttia historiallisessa kartanossamme tai tilata ne saunan takkahuoneeseen tai kokoustiloihimme.

Ilta jatkuu Sannäsin Kartanon Kellaribaarissa, jykevien kiviseinien hämyisässä tunnelmassa.

Kartanoravintolamme on auki hotelliasiakkaillemme joka aamu, kokous- ja ryhmävierailijoille tilauksesta ja Sannäs Weekend -aikoina.

TERVETULOA NAUTTIMAAN TUOREISTA MAUISTA

sannäsin-kartano-ravintola-porvoo
sannäsin-kartano-ravintola-porvoo
sannäsin-kartano-ravintola-porvoo
ravintola porvoo
ravintola porvoo
ravintola porvoo

Kartanoaamiainen

Kartanoaamiainen katetaan hotellivieraillemme joka aamu klo 7.30 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on muun muassa herkullisia leikkeleitä, itse valmistettuja leipiä, tuoreita hedelmiä, raikasta tuoremehua ja vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia.

Aamiainen kuuluu hotellihuoneen hintaan.

 

Sannäs Weekend-aamiaisbrunssi

Sannäs Weekend -aamiaisbrunssilla Kartanoravintolamme on avoinna kaikille. Tarjolla on kartanoaamiaista astetta ylellisempi aamiainen, johon kuuluu muun muassa itse valmistettuja leipiä ja leivonnaisia, tuoreita marjoja ja hedelmiä sekä herkullisen lämpimiä munakkaita ja ranskalaisia piirakoita. Brunssin sisältö saattaa hieman vaihdella.

Aamiaisbrunssi kuuluu hotellihuoneen hintaan.
Ei majoittuville aamiaisbrunssin hinta on 25€/hlö.
Aamiaisbrunssit järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin Sannäs Weekendinä klo 8.00-12.00 (viimeiset saapumiset klo 11.00)

Tulevat Weekend-ajankohdat:

11-13.3.2022
8-10.4.2022

Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen.

sannas-juhlat-3

Sannäs Weekend -päivinä Kartanoravintolamme on avoinna kaikille asiakkaillemme. All Day -menullamme on mm. suolaisia suupaloja kuten Kartanon hampurilaisia ja raikkaita salaatteja sekä makeita leivonnaisia ja jälkiruokia.

Vaihtuvalla á la carte -listallamme on pohjoismaisen keittiön klassikoita modernilla otteella. Suosimme aina sesongin parhaita raaka-aineita.

Keittiömme on avoinna Weekend-päivinä seuraavasti:

Perjantaisin klo 17-21 À la carte-menu
Lauantaisin klo 13-21 All Day-menu, À la carte-menu klo 17 alkaen.

Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen.

Yksityistilaisuuksien menut

Kartanoravintolamme valmistaa juhlaväelle, kokousvieraille ja ryhmille korkealaatuista ruokaa tarkasti valituista kotimaisista raaka-aineista. Voit valita tarjoilut valmiista menuistamme tai suunnitella oman menun yhdessä keittiömestarimme kanssa. Taitavat leipurimme valmistavat myös tuoreet leivonnaiset, leivät ja näyttävät kakut alusta saakka itse omassa keittiössämme.

Sommelierimme suosittelee mielellään menuihin sopivia viinejä.

Ryhmämenu 15.1-15.4.2022

ravintola porvoo
tasting

Kartanon tastings

Järjestämme tietyillä Weekendeillä Kartanon tastingeja. Vaihteleva teema; joskus opimme luomaan toimivia makupareja ruoasta ja viinistä, toisena kertana tutustumme luomuviineihin tai alkoholittomiin vaihtoehtoihin tai shakeri kourassa opimme tekemään maistuvia drinkkejä kotona. Lisätietoa tulevista tastingeista löydät täältä.

Kellaribaari

Jykevien kiviseinien sisällä olevassa kellaribaarisamme voitte viettää iltaa ja nauttia paikallisista juomista. Kellaribaarissa musiikista vastaa ikivanha jukeboksi.

Weekend-iltoina baari on avoinna kaikille klo 18.00-24.00 ja silloin kellarissa soi live-musiikkia!

 

Tulevat esiintyjät:

Pe 11.3 FRANS
La 12.3 FRANS

ravintola-porvoo