
Tunnelmallinen ravintola Porvoossa
KARTANORAVINTOLAMME POHJOISMAISET MAUT
Ruoassamme maistuvat perinteiset pohjoismaiset ja ranskalaiset maut, joihin on yhdistetty hyppysellinen uusimpien ruokatrendien parhaita paloja.
Suosimme sesongin tuotteita ja laadukkaita kotimaisia raaka-aineita ja teemme yhteistyötä lähitilojen kanssa.
Ateriat voi nauttia historiallisessa kartanossamme tai tilata ne saunan takkahuoneeseen tai kokoustiloihimme.
Ilta jatkuu Sannäsin Kartanon Kellaribaarissa, jykevien kiviseinien hämyisässä tunnelmassa.
Kartanoravintolamme on auki hotelliasiakkaillemme joka aamu, kokous- ja ryhmävierailijoille tilauksesta ja Sannäs Weekend -aikoina.
TERVETULOA NAUTTIMAAN TUOREISTA MAUISTA






Kartanoaamiainen
Kartanoaamiainen katetaan hotellivieraillemme joka aamu klo 7.30 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on muun muassa herkullisia leikkeleitä, itse valmistettuja leipiä, tuoreita hedelmiä, raikasta tuoremehua ja vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia.
Aamiainen kuuluu hotellihuoneen hintaan.
Sannäs Weekend-aamiaisbrunssi
Sannäs Weekend -aamiaisbrunssilla Kartanoravintolamme on avoinna kaikille. Tarjolla on kartanoaamiaista astetta ylellisempi aamiainen. Aamiaisbrunssiin kuuluu muun muassa itse valmistettuja leipiä ja leivonnaisia, tuoreita marjoja ja hedelmiä, sekä lämpimiä munakkaita ja ranskalaisia piirakoita. . Brunssin sisältö saattaa hieman vaihdella.
Aamiaisbrunssi kuuluu hotellihuoneen hintaan.
Ei majoittuville aamiaisbrunssin hinta on 28€/hlö.
Brunssipöytä on katettuna lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8-11 Sannäs Weekendeillä.
Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen.
Lämpimästi tervetuloa!


Sannäs Weekend- illallinen & avoimet tapahtumat
Sannäs Weekend -päivinä Kartanoravintolamme on avoinna kaikille asiakkaillemme, sekä majoittuville että ei-majoittuville.
Vaihtuvalla á la carte -listallamme on pohjoismaisen keittiön klassikoita modernilla otteella. Suosimme aina sesongin parhaita raaka-aineita.
Sannäs Weekendeinä keittiömme on avoinna:
perjantaisin & lauantaisin klo 17–21
Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen.
Ajankohtaiset menut:
Yksityistilaisuuksien menut
Kartanoravintolamme valmistaa juhlaväelle, kokousvieraille ja ryhmille korkealaatuista ruokaa tarkasti valituista kotimaisista raaka-aineista. Voit valita tarjoilut valmiista menuistamme tai suunnitella oman menun yhdessä keittiömestarimme kanssa. Taitavat leipurimme valmistavat myös tuoreet leivonnaiset, leivät ja näyttävät kakut alusta saakka itse omassa keittiössämme.
Sommelierimme suosittelee mielellään menuihin sopivia viinejä.


Kellaribaari
Jykevien kiviseinien sisällä olevassa kellaribaarisamme voitte viettää iltaa ja nauttia paikallisista juomista. Kellaribaarissa musiikista vastaa ikivanha jukeboksi.
Weekend-iltoina baari on avoinna kaikille klo 18.00-24.00 ja silloin kellarissa soi live-musiikkia!
Tulevat esiintyjät:
La 11.3.2023 Frans
La 22.4 Stefan Paavola