sannas-separator

Staycation Porvoossa

SANNÄS WEEKEND

 Vietä elämyksellinen viikonloppu Sannäsin Kartanossa!

Nauti maaseudun kiireettömästä tunnelmasta ja Kartanoravintolan herkuista.

Voit osallistua järjestettyihin vaihtuviin aktiviteetteihimme, esimerkiksi skumppajoogaan, ja istua iltaa tunnelmallisessa Kellaribaarissa, jossa musiikkitarjonnasta vastaa Sannäs Weekend -iltoina trubaduuri.

 

SANNÄS SUMMER WEEKENDS

Heinäkuussa viikonloppumme alkaa jo torstaina!
7.7–7.8.2022 välisenä aikana hotellimme ja ravintolamme on avoinna torstaista sunnuntaihin jokaisena viikonloppuna!

SANNÄS WEEKEND

Sannäs weekend järjestetään kerran kuussa. Tutustu myös weekendien vaihtuvaan ohjelmaan!

Sannäs Weekend-tekemistä

Voit osallistua järjestettyihin vaihtuviin aktiviteetteihimme, esimerkiksi skumppajoogaan tai tastingeihin. Tutustu tuleviin aktiviteetteihin weekendin ohjelmasta! Omatoimisesti voi pelata frisbeegolfia, kiertää 3 km kuntopolkua, käydä kuntosalilla tai lainata meiltä klassisia pihapelejä.

Iltaisin on myös mahdollista vuokrata saunoja yksityiskäyttöön.

Kuulostaako weekendien ohjelma tai menut houkuttelevilta mutta ei ole tarvetta majoitukselle? Ei hätää, myös muut kuin hotellivieraat ovat tervetulleita nauttimaan ravintolan hyvästä ruoasta, kartanon aamiaisbrunssista tai osallistua ohjelmiin!

Tervetuloa nauttimaan!

SANNÄS SUMMER WEEKENDS 7.7-7.8.2022

Kesä koostuu auringosta, luonnon kauneudesta, kiirettömyydestä, hyvästä seurasta ja kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta.
Tervetuloa kokemaan näitä kaikkia Sannäsin Kartanolle. Heinäkuussa viikonloppumme alkaa jo torstaina!

7.7–7.8.2022 välisenä aikana hotellimme ja ravintolamme on avoinna torstaista sunnuntaihin.

Muina päivinä olemme auki tilauksesta. Kesäkuussa ja elokuussa varauskalenterimme vapaa-ajanmatkustajille on avoinna saatavuuden mukaan. Saatavuuden voi aina näppärästi tarkistaa internetvarausjärjestelmästä.

Sannäs Summer Weekendien majoituksen hinta sisältää tuttuun tapaan kartanon runsaan aamiaisbrunssin, aamusaunan- ja uinnin, kuntosalin vapaan käytön sekä ilmaisen pysäköinnin.

 

Summer Weekend ravintola

Ravintolassamme on heinäkuun ajan tarjolla runsas aamiaisbrunssi joka perjantai, lauantai ja sunnuntai. Iltaisin tarjolla on maukas kesämenu. Tutustu menuuseen ja tarkista ravintolan aukioloaikoja täältä. Heinäkuussa kartanolla soi livemusiikkia joka perjantai ja lauantai ilta.
Myös muut kuin hotellivieraat ovat lämpimästi tervetulleita meille kylään!

Summer Weekend-tekemistä

Kesällä Sannäsin Kartanolla on paljon omatoimista tekemistä. Meiltä voit vuokrata SUP-laudat ja suppailla Ilolan jokea pitkin, vuokrata polkupyöriä ja tutustua lähialueen nähtävyyksiin tai pyöräillä uimarantaan, frisbeegolf-ratamme on asiakkaidemme vapaassa käytössä ja klassiset pihapelit saa lainata vastaanotosta.
Aurinkoisella säällä on mukava napata valmis piknik-kori mukaan ja istuutua nauttimaan korin antimista kartanon pihalle. Piknik-koreja saatavana Kartanoravintolasta.
Golfaajille suosittelemme lämpimästi Sea Golf Rönnäsin golfkenttää mikä sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päästä kartanosta. Lue lisää.


SANNÄS WEEKEND

alkaen 138 €/vrk/kahden hengen huone

alkaen 108 €/vrk/ yhden hengen huone

 

Sannäs Weekend sisältää:

* yön yhden tai kahden hengen huoneessa
* herkullisen aamiaisbrunssin Kartanoravintolassa
* pihapelien vapaan käytön
* pääsyn kuntosalille
* rentouttavan aamusaunan ja –uinnin
* iltaohjelmaa Kellaribaarissa.


Hotellimme

Hotellissamme on 87 avaraa kahden hengen huonetta, joista kaikista avautuu näköala vehreään puistomaisemaan.
Huoneemme sijaitsevat klassisessa 70-luvun Lyseo-rakennuksessa.
Jokaisessa huoneessa on TV, langaton verkkoyhteys ja oma kylpyhuone. Osassa huoneista on oma minibaari. Järjestämme pyynnöstä lisävuoteita.

Ravintolamme

Sannäs Weekend -päivinä Kartanoravintolamme on avoinna kaikille asiakkaillemme.

Vaihtuvalla á la carte -listallamme on pohjoismaisen keittiön klassikoita modernilla otteella. Suosimme aina sesongin parhaita raaka-aineita.
Listalta löydät myös rennompia suupaloja kuten Kartanon hampurilaisen, tapaksia ja pientä makeata.

Kartanon brunssi

Sannäs Weekend-aamiaisbrunssi

Sannäs Weekend -aamiaisbrunssilla Kartanoravintolamme tarjoilee vaihtelevasti mm. itse valmistettuja leipiä ja leivonnaisia, tuoreita marjoja ja hedelmiä, herkullisia leikkeleitä ja lämpimiä munakkaita ja ranskalaisia piiraita. Juomana on muun muassa raikasta tuoremehua ja vastajauhetuista pavuista keitettyä kahvia.

Kartanon aamiaisbrunssi on avoin kaikille!
Heinäkuussa brunssi on tarjolla perjantaista sunnuntaihin.

Sannäsin Kartanon golfloma

Hengähdä hetki maaseudulla Sannäsin Kartanolla ja golfaa merellisissä maisemissa Sea Golf Rönnäsin kentällä. Golfpakettimme sisältää green feen, majoituksen yhden- tai kahdenhengen huoneessa, aamiaisen, aamusaunan ja -uinnin ja pääsyn kuntosalille.

Sannäs Weekend-tekemistä

Perinteisillä Sannäs Weekendeillä voit osallistua järjestettyihin vaihtuviin aktiviteetteihimme, esimerkiksi skumppajoogaan tai tastingeihin. Tutustu tuleviin aktiviteetteihin Weekendin ohjelmasta!
Summer Weekendeillä Kartanolla on paljon omatoimista tekemistä. Meiltä voit vuokrata SUP-laudat ja suppailla Ilolan jokea pitkin, vuokrata polkupyöriä ja tutustua lähialueen nähtävyyksiin tai uimarantaan.

Omatoimisesti voi pelata frisbeegolfia, kiertää 3 km kuntopolkua, käydä kuntosalilla tai lainata meiltä klassisia pihapelejä

Sannäs Weekend-illanviettoa

Ilta jatkuu kartanon tunnelmallisessa kellaribaarissa tai kesäterassilla.
Sannäs Weekendeillä perjantaisin ja lauantaisin soi aina live-musiikkia. Tiedon esiintyjistä löydät kellaribaarin sivulta.
Kellaribaarin valikoimasta löytyy mm. paikallisia tuotteita, kotimaisia tislaamotuotteita sekä tietysti myös alkoholittomia vaihtoehtoja.

NÄHTÄVÄÄ

Tunnelmallisesta vanhasta kaupungista tunnettu Porvoo on suosittu matkailukohde, jossa voit nauttia herkullisesta ruoasta, monipuolisesta kulttuurista, ihastuttavista kesä- ja joulutapahtumista ja luonnosta. Lue suosituksemme parhaista käyntikohteista!