sannas-separator

Tyky päivä ja kick off

SANNÄSIN KARTANOSSA

Sannäsin Kartano on monipuolinen tyky päivä ja kick off -tapahtumien järjestäjä. Tarjoamme monipuoliset tilat, upean luontomiljöön, laadukkaat ja herkulliset tarjoilut, saunan uima-altaineen, monipuolista tekemistä ja majoituksen jopa 174 henkilölle.

Meillä pysytte yhdessä porukassa koko päivän. Pidämme huolta, että saatte tarvitsemaanne yksityisyyttä ja omaa rauhaa!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa onnistuneen tyky päivän ja kick off -tapahtuman suunnittelun jokaisessa vaiheessa.

Virkistyspäivän aktiviteetteja

Tyky päivä tai kick off on tilaisuus, jonka tulisi tutustuttaa ihmisiä toisiinsa ja vahvistaa tiimityöskentelyä. Parhaiten tämä onnistuu innostavien aktiviteettien kautta.

Millainen toiminta sopisi teidän porukallenne?

Sannäsin Kartanon aktiviteettivalikoimasta löytyy kick off -päiviin rauhallista yhdessä oloa, kuten rentoa kävelyä kartanon omalla luontopolulla, joogaa puutarhassa ja SUP-lautailua Ilolanjoella.

Järjestämme myös tiimejä tiivistävää team building -ohjelmaa, kuten Kurikomppania, Rabbit Race tai Tarkkuuskisat.

Meillä voitte osallistua myös ikimuistoisiin, hieman omintakeisempiin tyky päivän aktiviteetteihin, kuten Metalsafariin, jossa safarivieras pääsee metallinilmaisimen avulla etsimään ja omin käsin kaivamaan menneisyyden esineitä maasta tai SkumppaJoogaan, jossa tasapainoillaan juoma kädessä.

Iltaohjelmaksi suosittelemme esimerkiksi tyylikästä Casino Night -peli-iltaa kartanossamme tai Murhamysteeriä. Tai ehkä haluatte rentoutua saunan lauteilla ja pulahtaa lämmitetyssä uima-altaassamme?

Tutustu kattavaan aktiviteettilistaamme täällä. Jos ette löydä listalta sopivaa tyky päivän ohjelmaa, niin olethan yhteydessä ja anna meidän auttaa!

Alkuviikon tyky päivä tarjous!

Kaipaako tiiminne lisäbuustia yhteishenkeen?

Polkaise viikko käyntiin vauhdikkaasti tykyillen Sannäsin Kartanolla!
Sannäsin Kartano on monipuolinen tyky päivä ja kick off -tapahtumien järjestäjä. Meillä pysytte yhdessä porukassa koko päivän.

Alkuviikon tykypaketilla voitte järjestää tilaisuutenne tarjoushinnoin maanantaisin tai tiistaisin.  Paketti sisältää kokoustilan missä voitte pitää yhteisen tuokion, aamukahvi-/teen ja suolaisen välipalan sekä kartanon runsaan lounaan. Hauska tiimiaktiviteetti kruunaa päivän! Saatte valita teille sopivimman ohjelman Ratkaisuverstaan huippusuosituista vaihtoehdoista – Rabbit Race tai Rikospaikka.

Voitte täydentää päivänne lempeillä löylyillä, maittavalla kolmen ruokalajin illallisella ja majoituksella.

Kysy näistä lisää myyntipalvelustamme!

Alkuviikon tyky-paketti
84 €/henkilö

TYKY-paketti sisältää seuraavat palvelut:

Kokoustila kokoustekniikoineen
Dataprojektori, valkokangas, valkotaulut, fläppitaulut, langaton kuituverkkoyhteys, muistiinpanovälineet

Ateriat
Kahvi/tee ja suolainen
Kartanon lounas

Ohjattu aktiviteetti
Rabbit Race tai Rikospaikka valintanne mukaan

Rabbit Race

Amazing Race-kisan hengessä toimiva seikkailullinen pulmakisa, jossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan. Radan tehtävät ja pulmat ovat erittäin monipuolisia ja kaikkien tiimin jäsenten taitoa tarvitaan, kun pelaajat vapautetaan kisaamaan Sannäsin Kartanon maille.

Pääpaino on ongelmanratkonnassa ja hauskanpidossa, mutta hikikin saattaa nousta pintaan.

Kisan ideana on ryhmäyttää tiimiä, kuin itsestään ja nostattaa työtiimien/osastoiden/juhlaporukoiden me-henkeä ja yhteenkuuluvuutta. Pelikonseptilla boostataan piilevien lahjakkuuksien löytymistä ja sisäisten suhteiden kehittämistä. Johtajuus-taitoja ja konfliktien hallintaa sekä ongelmanratkaisua täytyy myös olla, että kiperät tehtävät saadaan ratkottua annetussa ajassa.

Rabbit Race voidaan rakentaa ulos, sisälle tai sekä että. Kisan lopussa jaetaan tietysti palkinto, mainetta ja kunniaa ja kehuskeluoikeus koko vuodeksi.

Rikospaikka

On tapahtunut rikos ja poliisilaitoksen mainen alkaa olla vaakalaudalla, kun tapaus ei ota selvitäkseen ja kallista aikaa kuluu hukkaan. Poliisin kenttäjohto on jakautunut paikalle antamaan tehtävänannon

Ottaako tiiminne haasteen vastaan? Rikospaikka on poliisisarjojen, dekkareiden ja true crime-tapausten fanien unelmakeikka. Peli, jossa tiimisi pääsee käyttämään yhteistyötaitojaan analysoidessaan rikosvyyhtiä, joka avautuu kinkkisia tehtäviä ratkomalla, kuulustelemalla ja todistusaineistoa keräämällä.

Rikospaikka toimii mainiosti team building, tykypäivä ja erillisten juhlatapahtumien ohjelmana, kun halutaan haastaa porukka puhaltamaan yhteen hiileen innovatiivisen hauskan mysteerin parissa.

Tarjous on voimassa 31.10.2022 saakka.