sannas-separator

Tyky päivä ja kick off

SANNÄSIN KARTANOSSA

Sannäsin Kartano on monipuolinen tyky päivä ja kick off -tapahtumien järjestäjä. Tarjoamme monipuoliset tilat, upean luontomiljöön, laadukkaat ja herkulliset tarjoilut, saunan uima-altaineen, monipuolista tekemistä ja majoituksen jopa 174 henkilölle.

Meillä pysytte yhdessä porukassa koko päivän. Pidämme huolta, että saatte tarvitsemaanne yksityisyyttä ja omaa rauhaa!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa onnistuneen tyky päivän ja kick off -tapahtuman suunnittelun jokaisessa vaiheessa.

Virkistyspäivän aktiviteetteja

Tyky päivä tai kick off on tilaisuus, jonka tulisi tutustuttaa ihmisiä toisiinsa ja vahvistaa tiimityöskentelyä. Parhaiten tämä onnistuu innostavien aktiviteettien kautta.

Millainen toiminta sopisi teidän porukallenne?

Sannäsin Kartanon aktiviteettivalikoimasta löytyy kick off -päiviin rauhallista yhdessä oloa, kuten rentoa kävelyä kartanon omalla luontopolulla, joogaa puutarhassa ja SUP-lautailua Ilolanjoella.

Järjestämme myös tiimejä tiivistävää team building -ohjelmaa, kuten Kurikomppania, Rabbit Race tai Tarkkuuskisat.

Meillä voitte osallistua myös ikimuistoisiin, hieman omintakeisempiin tyky päivän aktiviteetteihin, kuten Metalsafariin, jossa safarivieras pääsee metallinilmaisimen avulla etsimään ja omin käsin kaivamaan menneisyyden esineitä maasta tai SkumppaJoogaan, jossa tasapainoillaan juoma kädessä.

Iltaohjelmaksi suosittelemme esimerkiksi tyylikästä Casino Night -peli-iltaa kartanossamme tai Murhamysteeriä. Tai ehkä haluatte rentoutua saunan lauteilla ja pulahtaa lämmitetyssä uima-altaassamme?

Tutustu kattavaan aktiviteettilistaamme täällä. Jos ette löydä listalta sopivaa tyky päivän ohjelmaa, niin olethan yhteydessä ja anna meidän auttaa!