sannas-separator

Vastuullisuus & ympäristö

Vastuullisuustyö on lähellä sydäntämme.  Sannäsin Kartanolla on pitkä historia ja on se ollut tärkeä tukikohta paikalliselle yhteisölle. Lisäksi kartanon ympäristö on arvokas kulttuurimaisema. Tunnemme että on meidän velvollisuutemme kantaa vastuuta ympäristöstämme ja suojella ja vaalia sitä tulevia sukupolvia varten. Tilanne vaatii konkreettisia tekoja ja tavoitteemme on jatkuvasti ja johdonmukaisesti kehittää toimintaamme ympäristöystävällisempään suuntaan.

Pääteemat vastuullisuustyössämme ovat: Ympäristö, ihmiset & yhteisö,  kulttuuri & historia ja ruoka

Vastuullisuuslupauksemme

Missiomme on, että Sannäsin Kartanolla kaikilla on hyvä olla – vierailla, henkilökunnalla, kumppaneilla ja liiketoiminnalla.
Teemme johdonmukaisesti työtä sen eteen, että sinä vieraanamme voit hyvällä mielellä nauttia olostasi meillä.
Me kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä!

Ympäristö

Sannäsin Kartanolle on myönnetty Green Key -sertifikaatti osoituksena vastuullisesta ja ympäristöystävällisestä liiketoiminnasta. Toimimme sertifikaatin tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme huolta yhteisestä ympäristöstämme. Olemme sitoutuneet ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja ympäristörasituksen pienentämiseen. Ympäristötyön raameina ja suuntaviivoina toimii Green Key -ohjelma, sen kriteeristö ja jatkuvan parantamisen periaate.

Esimerkkejä ympäristöteoistamme:

Jätteiden lajittelu – Olemme tarkkoja jätteiden lajittamisessa kaikilla osastoillamme. Lajittelemme bio, paperi, pahvi, lasi, metalli sekä pullot ja tölkit.

 Energia tehokkuuden parantaminen – Noin 95 % meidän valonlähteistämme on vaihdettu Led-valoihin.

 Ruokahävikin minimoiminen – Pyrimme jatkuvasti minimoimaan ruokahävikkiä. Noutopöydissä laitamme esille pienemmät määrät ja täytämme tarjoilut tarpeen mukaan. Kokouslounaalla olemme siirtyneet alkuruokapöydästä alkuruoka-annoksiin.

Kerromme mielellämme lisää ympäristötyöstämme!

 

Green Key on kansainvälinen majoitusliikkeille suunniteltu sertifikaatti, joka kehittää kestävää matkailua nyt jo yli 65 maassa. Sertifikaatin omaavien yritysten tulee
täyttää tiukat laatukriteerit mm. vähentämällä ympäristökuormitusta kuten veden- ja energiankulutusta, lisäämällä henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoutta, kierrättämällä sekä kannustamalla ekologiseen liikuntaan.
Valitsemalla Green Key -merkityn majoituspaikan, edistät kestävämpää matkailua.

Lisätietoja Green Keystä http://greenkey.fi/

Ihmiset & yhteisö

Sannäsin Kartano on historiallisesti ollut tärkeä tukikohta paikalliselle yhteisölle. Kartanon portteja on pidetty auki vaikeina aikoina kylän asukkaille, vieraille ja kartanon henkilökunnalle. Täällä on myös yhdessä juhlittu hyvä aikoja. Meille on edelleen tänä päivänä tärkeätä tehdä yhteistyötä paikallisesti.  Pyrimme valitsemaan paikallisia yhteistyökumppaneita, tuotteita ja palveluita aina kun on mahdollista.

Olemme myös mukana kehittämässä alueen matkailua muun muassa Helsinki East-yhdistyksessä.

 

We Speak Gay

Missiomme on, että Sannäsin Kartanolla kaikilla on hyvä olla – vierailla, henkilökunnalla, kumppaneilla ja liiketoiminnalla.

Tämä tarkoittaa sitä, että olemme turvallinen paikka kaikille. Kohtelemme kaikkia työntekijöitä, yhteistyökumppaneita, vieraita kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti sukupuoleen, rotuun, ihonväriin, ikään, kansalaisuuteen, uskontoon, kulttuuriin tai seksuaalisen suuntautumiseen katsomatta.

Olemme osa sateenkaariystävällistä We Speak Gay – yhteisöä.  Yhteisön jäsenenä työskentelemme moninaisemman ja osallistavamman yhteiskunnan puolesta.

Lue lisää We Speak Gaysta.