sannas-separator

MONIPUOLINEN KOKOUSHOTELLI PORVOOSSA

Sannäsin Kartanossa on järjestetty yli sadan vuoden ajan erilaisia tilaisuuksia suurista kansainvälisistä konferensseista pieniin salaisiin kokouksiin.

Tarjoamme kokousvieraillemme rauhallisen ja luonnonläheisen miljöön vajaan 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoosta ja alle tunnin päässä Helsingistä.

Kokoushotellissamme on runsaasti erilaisia kokoustiloja kartanosaleista perinteisempiin kokoushuoneisiin ja tunnelmallisiin takkahuoneisiin. Kokouksen väliajalla kokousvieraitamme palvelee upea kartanopiha, valaistu luontopolku ja runsas valikoima erilaisia aktiviteetteja.

Sannäsin Kartanossa teitä palvelee asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta. Autamme teitä räätälöimään kokousryhmällenne sopivan kokouksen, ja järjestämme teille aina omaa rauhaa ja yksityisyyttä.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!

Lämminhenkinen kokoushotelli

Lämminhenkinen tunnelma Sannäsin Kartanolla.
Olipa tilaisuutenne iso tai pieni, autamme teitä järjestämään onnistuneen tilaisuuden ammattitaidolla ja suurella sydämellä.
Kaikki kokoustilamme sijaitsevat eri rakennuksissa, mikä takaa ryhmällenne yksityisyyttä ja työrauhaa.
Tutustu kokoustiloihimme, kokouspaketteihimme ja monipuolisiin aktiviteetteihimme.
Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä teidän ryhmällenne sopivaa kokonaisuutta!

Elämyksellinen kokouspäivä Sannäsin Kartanolla

Kokoustilat

Monipuoliset kokoustilamme sijaitsevat eri rakennuksissa – mikä takaa ryhmällenne yksityisyyttä ja työrauhaa.
Suurien ja keskisuurien kokoustilojen yhteydestä löytyy pienempiä ryhmätyötiloja, mitkä ovat mahdollisia varata pienryhmätyöskentelyä varten.

kokoustarjoilu

Kokouspaketit

Sannäsin Kartanon kaikki kolme kokouspakettia sisältävät kokoustilan ja kokoustekniikan sekä maistuvat tarjoilut.
Voit myös räätälöidä kokouspakettisi omien toiveittesi mukaan.

Hybridiratkaisut

Sannäsin Kartanolla järjestät sujuvasti hybridikokouksia omalla laitteellamme. Meidän luotettava yhteistyökumppani tarjoaa myös hyvät ratkaisut erilaisille virtuaalitapahtumille.

kokous-aktiviteetit

Aktiviteetit

Kartanollamme on yli 20 erilaista aktiviteettivaihtoehtoa rentouttavasta puistojoogasta seikkailulliseen tiimikisailuun. Asiakkainamme käytettävissänne on myös valaistu luontopolku, frisbeegolf-rata, moderni kuntosali ja sauna uima-altaineen.

Green Key

Sannäsin Kartanolle on myönnetty Green Key -sertifikaatti osoituksena vastuullisesta ja ympäristöystävällisestä liiketoiminnasta. Tavoitteemme on jatkuvasti ja johdonmukaisesti kehittää toimintamme ympäristöystävällisempään suuntaan. Valitsemalla Green Key -merkityn majoituspaikan, edistät kestävämpää matkailua.

Asiakaskokemuksia

Saamme erityisen paljon kiitosta asiakkailtamme lämminhenkisestä palvelustamme, monipuolisista tiloistamme sekä hyvästä ruoastamme!