Vår historia

OM KÄRLEKEN TILL HERRGÅRDEN

Det var kärlek vid första ögonkastet.

Det var en grå och molnig dag i november när vi första gången besökte Sannäs Gård.

Vi är gamla familjebekanta och har redan i åratal tänkt att det skulle vara roligt att grunda ett företag tillsammans. Vi hade pratat om ett litet café eller en affär men om något så här stort hade vi nog inte ens drömt om.  Men när vi kom hit blev vi blixtförälskade. Ställets själ var otrolig, möjligheterna oändliga. Vi började drömma om allt man kunde göra här.

Det här var vår grej!

Väl hemma igen förskräcktes vi över att det fanns så mycket kvar att göra på Sannäs Gård, men än mer, var vi rädda för att vi skulle ångra oss, om vi inte nu vände på detta kort.

Varje gång vi återvände till Sannäs blev vi mer och mer säkra på att vi hade gjort rätt beslut. Stämningen på Sannäs Gård måste man uppleva på plats.

Vi tyckte om att helheten består av byggnader av olika tidsepoker, varav varje representerar sin tidsepoks glamour. Byggnaderna var välbyggda och har åldrats väl.

Även om vi båda har företagarbakgrund så var branschen obekant.  Därför var det viktigt för oss att veta, att Sannäs Gårds kunniga personal följde med vid köpet. (Bekanta dig med herrgårdens personal)

Sannäs Gård såldes till investmentbolaget Planvest Oy år 2008 och driften av hotellet, restaurangen och mötesverksamheten till Sannäsin Kartanaloiset Oy.

För oss är det en ära att få vårda Sannäs Gårds unika stämning och fantastiska miljö.

Vi hoppas från botten av våra hjärtan att även ni förälskar er i Sannäs Gård!

Kirsi-Marja ja Tuula_meidän tarinamme