Friskvårdsdag och kickoff på

SANNÄS GÅRD

Sannäs gård är en mångsidig arrangör av friskvårdsdagar och kickoff-events. Vi erbjuder mångsidiga utrymmen, en fantastisk miljö, utsökt mat av hög kvalitet, bastu med pool, många aktiviteter samt boende för upp till 174 personer.

Hos oss hålls gruppen tillsammans hela dagen. Vi ser till att ni får avskildhet samt det lugn och ro som ni behöver!

Vår sakkunniga personal hjälper er gärna med att ordna en lyckad friskvårdsdag eller kickoff.

Rekreationsdagens aktiviteter

Friskvårdsdagen eller kickoffen är en tillställning som bör bekanta människor med varandra och stärka samarbetet inom teamet.  Bäst lyckas detta genom inspirerande aktiviteter.

Hurudan aktivitet passar bäst för ert gäng?

I Sannäs Gårds utbud av aktiviteter finns det avkopplande aktiviteter för kickoff dagen så som promenader längs herrgårdens motionsstig, yoga i trädgården eller SUP-paddling längs Illby Å.

Vi ordnar även teambuildande aktiviteter så som Rabbit Race, Precisionstävling eller Det disciplinära kompaniet.

Hos oss kan ni även delta i minnesvärda, lite mer originella friskvårdsdagsaktiviteter så som Metalsafari där safarigästen får med hjälp av en metalldetektor leta efter objekt från det förgångna., eller i bubbelyoga där ni balanserar med en dryck i handen.

Som kvällsprogram rekommenderar vi till exempel en elegant Casino Night spelkväll på herrgården eller ett mordmysterium. Eller kanske ni hellre vill koppla av på bastulaven och ta ett dopp i vår uppvärmda pool?

Bekanta er med vårt omfattande aktivitetsutbud här.  Om ni från listan inte hittar en passande aktivitet till er friskvårdsdag, ta då kontakt och låt oss hjälpa er!