Staycation i Borgå

SANNÄS WEEKEND

Spendera ett upplevelserikt veckoslut på Sannäs Gård!

 Njut av landsbyggdens stressfria stämning och Herrgårdsrestaurangens delikatesser.

 Du kan delta i ordnade aktiviteterna, som till exempel bubbel-yoga samt spendera kvällen i den stämningsfulla källarbaren, där det på Sannäs Weekend-kvällarna spelas levande musik.

SANNÄS WEEKEND

Sannäs weekend  arrangeras en gång per månad. Bekanta dig även med det varierande programmet!

11-13.2.2022

11-13.3.2022

8-10.4.2022

6-8.5.2022

 

Under varje Weekend arrangeras det olika program och aktiviteter.  För vissa program uppbärs det en avgift och en del program är kostnadsfria.

På kvällarna kan man även reservera privatbastu.

Låter Weekend-programmet eller menyerna lockande men ni har inget behov av boende? Inga problem! Även andra,förutom hotellgäster, är varmt välkoma att njuta av restaurangens goda mat, Herrgårdens frukostbrunch eller delta i aktiviteterna!

Välkommen!


SANNÄS WEEKEND

från 148 €/natt/dubbelrum

från 118 €/natt/ singelrum

 

I priset ingår:

* En natt i singel- eller dubbelrum
Frukostbrunch i herrgårdsrestaurangen
* Fri tillgång till gårdsspel och frisbeegolf
* Fri tillgång till gym
* Avkopplande morgonbastu och pool
* Kvällsunderhållning i  Källarbaren 

Vårt hotell

Vårt hotell har 87 rymliga dubbelrum där alla har utsikt över den lummiga parkmiljön.
Vår rum är belägna i den klassiska 70-tals byggnaden Lyseo.
I varje rum finns det TV, trådlöst nätverk och eget badrum. I en del av rummen finns det även minibar. Vi ordnar extra bäddar på beställning..

Vår restaurang

Sannäs Weekend All Day -menu

 På Sannäs Weekend All Day -menyn finns det bl.a. saltiga rätter så som Herrgårdens hamburgare, tapas-bricka, fräscha sallader samt söta smakbitar.

Sannäs Weekend À la carte -menu

På vår  varierande  à la carte -lista hittas klassiska nordiska smaker i mordern tappning. Vi använder oss alltid av säsongens bästa råvaror.  À la carte -menun serveras kvällstid

Kartanon brunssi

Sannäs Weekend-frukostbrunch

Under Sannäs Weekend -frukostbruncherna serveras det varierande hembakta bröd och bakverk, färska bär och frukter, goda uppskärningar och varma omeletter eller franska quicher.  Och givetvis lokalt kaffe, kokat av nymalda bönor.

Kartanon aamiaisbrunssi on avoin kaikille!

tasting

Sannäs Weekend tastings

I samband med vissa Weekend ordnar vi Herrgårdens tastings. Temat varierar; ibland lär vi oss att bilda fungerade smakkombinationer av mat och vin, en annan gång bekantar vi oss med ekologiska viner eller med alkoholfria alternativ, eller så lär vi oss, med en shaker i handen, att göra goda drinkar hemma.

Sannäs Weekend-aktiviteter

Man kan delta i de arrangerade aktiviteterna, till exempel i bubbel-yoga eller spela distansspel. Bekanta dig med de aktuella aktiviteterna i Weekendens program!

Man kan självmant spela frisbeegolf, promenera eller jogga runt det 3 km långa motionsspåret, träna på gymmet eller spela klassiska gårdsspel i parken.

Sannäs Weekend-kvällsprogram

Kvällen fortsätter i herrgårdens stämningsfulla källarbar.
Under Sannäs Weekend-kvällarna spelas det alltid live-musik. Information om vem som spelar hittas från programmet eller från källarbarens sida.
I källarbarens sortiment finns bl.a. lokala produkter, inhemska destilleriprodukter samt alkoholfria alternativ.

SEVÄRDHETER

Borgå, känd för sin stämningsfulla gamla stad, är ett populärt resmål där du kan njuta av god mat, mångsidigt kulturutbud, charmiga sommar-och julevenemang samt naturen. Läs mer om besöksmålen vi rekommenderar!