sannas-separator

Hotell i Borgå

VÄLKOMMEN TILL SANNÄS GÅRD

Sannäs Gård är ett elegant och rofyllt hotell i Borgå.  Alla våra 87 rymliga dubbelrum har en utsikt över den lummiga parkmiljön.

Våra rum är belägna i klassiska 70-tals byggnader, nära mötes-och festutrymmena. I hotellets rymliga receptionsaula kan du avnjuta en afterwork med dina vänner och kolleger.

Hos oss övernattar du i landsbygdsmiljö, mindre än 15 minuters körtid från Borgå centrum. Runt Sannäs Gårds ägor ringlar sig ett motionsspår och Illby Å.

På vår gård finns det en rymlig, avgiftsfri parkeringsplats.

Vårt hotell har öppet för grupper på beställning. Vi betjänar individuella resenärer beroende på tillgänglighet.

På Sannäs Gård väntar dig en avslappnad och gästvänlig personal!

Välkommen!

hotelli porvoo
hotelli porvoo
Hotellihuone Sannäs
hotelli porvoo
hotelli-porvoo

Våra rum

I vårt hotell har vi 87 tidlöst inredda dubbelrum. I varje rum finns det TV, trådlöst nätverk och eget badrum. I en del av rummen finns det även minibar. Vi ordnar extra bäddar på beställning.

Herrgårdsfrukost

Frukosten är serverad i vår stämningsfulla herrgårdsrestaurang. Vi serverar bland annat vällagad gröt, hembakat bröd och kaffe kokat på nymalda bönor. Frukosten ingår i rumspriset.

sannäs-sauna

Morgonbastu och pool

Sannäs Gårds bastu är varm varje morgon för våra hotellgäster. I bastun finns det handdukar, schampo & tvål samt hårfön. Morgonbastu och pool ingår i rumspriset.

hotelli-porvoossa-kuntosali

Gym

Vårt moderna gym är tillgänglig för våra hotellgäster kostnadsfritt. Till ditt förfogande finns det bland annat 7 Inotec Fitness-maskiner, boxningssäck, crosstrainer, motionscykel och roddmaskin. Du har tillgång till gymmet med nyckelkortet 24/7.

SEVÄRDHETER

Borgå, känd för sin stämningsfulla gamla stad, är ett populärt resmål där du kan njuta av god mat, mångsidigt kulturutbud, charmiga sommar-och julevenemang samt naturen. Läs mer om besöksmålen vi rekommenderar!