Hotell i Borgå

VÄLKOMMEN TILL SANNÄS GÅRD

Sannäs Gård är ett elegant och rofyllt hotell i Borgå.  Alla våra 87 rymliga dubbelrum har en utsikt över den lummiga parkmiljön.

Hos oss övernattar du i landsbygdsmiljö, mindre än 15 minuters körtid från Borgå centrum. Runt Sannäs Gårds ägor ringlar sig ett motionsspår och Illby Å.

Våra rum är belägna i klassiska 70-tals byggnader nära herrgårdsrestaurangen.

I priset ingår alltid herrgårdsfrukost, morgonbastu med pool samt fri tillgång till gym.

På Sannäs Gård väntar dig en avslappnad och gästvänlig personal!

Välkommen!

hotelli porvoo
hotelli porvoo
Hotellihuone Sannäs
hotelli porvoo
hotelli-porvoo

Våra rum

I vårt hotell har vi 87 tidlöst inredda dubbelrum, belägna i klassiska 70-tals byggnader intill Herrgården. I varje rum finns det TV, trådlöst nätverk och eget badrum. I en del av rummen finns det även minibar. Vi ordnar extra bäddar på beställning.
Check in från klockan 14.00, check out senast klockan 12.00.  Grupper enligt överenskommelse.

 

Privatresenärer

Hotellet är öppet för privatresenärer under Sannäs Weekend-dagarna och enligt tillgång.
Tillgängligheten kan du enkelt kolla i vårt internetbokningssystem.

 

Grupper

Vårt hotell har öppet för grupper på beställning året runt.

Herrgårdsfrukost

Frukosten är serverad i vår stämningsfulla herrgårdsrestaurang. Vi serverar bland annat vällagad gröt, hembakat bröd och kaffe kokat på nymalda bönor. Frukosten ingår i rumspriset.

Under Sannäs Weekend-morgnar serveras Herrgårdens frukostbrunch.

Morgonbastu och pool

Sannäs Gårds bastu är varm varje morgon för våra hotellgäster. I bastun finns det handdukar, schampo & tvål samt hårfön. Morgonbastu och pool ingår i rumspriset.

Gym

Vårt moderna gym är tillgänglig för våra hotellgäster kostnadsfritt. Till ditt förfogande finns det bland annat 7 Inotec Fitness-maskiner, boxningssäck, crosstrainer, motionscykel och roddmaskin. Du har tillgång till gymmet med nyckelkortet 24/7.

 Sannäs Weekend

Spendera ett upplevelserikt veckoslut på Sannäs Gård. Njut av bråd fri stämning, restaurangens delikatesser, gårdsspel och picknick. Du kan även delta i våra ordnande aktiviteter som till exempel bubbel-yoga. Kvällen fortsätter i den stämningsfulla källarbaren till tonerna av trubadur! I Sannäs Weekend ingår logi, frukostbrunch, morgonbastu med pool samt tillgång till gym.

golfloma

Sannäs Gårds golfsemester

Hämta andan ett tag på landsbyggden och Sannäs Gård samt spela golf på havsnära Sea Golf Rönnäs. Vårt golfpaket innehåller green free, logi i singel- eller dubbelrum, frukost, morgonbastu med pool samt tillgång till gym.

Green Key

Vi är måna om miljön!

Sannäs Gård har blivit tilldelat Green Key-miljömärket. Vi jobbar enligt de stränga kriterier som miljöcertifikatet kräver och tar hand om vår gemensamma miljö. Vi har bundit oss till att öka kunskapen om miljömedvetenhet, effektivera energi-och vattenförbrukning samt minska på påfrestningen av miljön. Genom att välja ett Green Key certifierat hotell främjar du den hållbara turismen

SEVÄRDHETER

Borgå, känd för sin stämningsfulla gamla stad, är ett populärt resmål där du kan njuta av god mat, mångsidigt kulturutbud, charmiga sommar-och julevenemang samt naturen. Läs mer om besöksmålen vi rekommenderar!