MÅNGSIDIGT KONFERENSHOTELL I BORGÅ

På Sannäs Gård har man i över hundra år ordnat diverse tillställningar, från stora internationella konferenser till små hemliga möten.

Vi erbjuder våra konferensgäster en lugn och naturnära miljö. Till oss kör du från Borgå på drygt 15 och från Helsingfors på under en timme.

I vårt konferenshotell finns det flera olika konferensutrymmen från herrgårdssalar till mer traditionella mötesrum och stämningsfulla eldstadsrum.  Under mötets pauser kan våra konferensgäster njuta av den vackra herrgårdsparken, det upplysta motionsspåret och vårt gedigna utbud av aktiviteter.

På Sannäs Gård möts ni av en professionell och gästvänlig personal. Vi hjälper er att skräddarsy ett mötespaket som passar er konferensgrupp och vi ser alltid till att ni får arbeta avskilt och i lugn och ro.

Vi hälsar er varmt välkomna!

Varmhjärtat konferenshotell

Vare sig er tillställning är liten eller stor, vi hjälper er att ordna en lyckad tillställning.
Alla våra konferensrum är belägna i separata byggnader, vilket garanterar att er grupp avskildhet och arbetsro.
Bekanta dig med våra mötesrum, konferenspaket och våra mångsidiga aktiviteter.
Ta kontakt, så planerar vi tillsammans en lämplig helhet till för er grupp!

Konferensrum

På Sannäs Gård är alla mötesrum belägna i separata byggnader – vilket garanterar avskildhet samt arbetsro för er grupp. I samband med de stora och mellanstora konferensrummen finns det mindre grupparbetsrum, vilka är möjliga att reservera för grupparbete.

Konferenspaket

Sannäs Gårds alla tre konferenspaket innehåller mötesutrymme och mötesteknik och servering. Ni kan även skräddarsy konferenspaketen enligt era egna önskemål.

Hybridmöten

På Sannäs Gård arrangerar du smidigt hybridmöten med vår egen teknik. Vi har även en pålitlig samarbetspartner som har lång erfarenhet av att arrangera olika virtuella tillställningar.

Aktiviteter

På Sannäs Gård erbjuder vi över 20 olika aktiviteter, från avslappnande yoga i parken till äventyrliga lagtävlingar. Som vår gäst har ni även tillgång det upplysta motionsspåret, frisbeegolfbanan, det moderna gymmet och bastu med pool.

Friskvårdsdag

Friskvårdsdagen eller kickoffen är en tillställning som bör bekanta människor med varandra och stärka samarbetet inom teamet. Bäst lyckas detta genom inspirerande aktiviteter!
Bekanta dig med vårt färdiga paket eller skräddarsy ett paket som passar just ert team!

Green Key

Sannäs Gård har blivit tilldelad Green Key – certifikatet som bevis på en ansvarsfull och miljövänlig affärsverksamhet. Vårt mål är att kontinuerligt och konsekvent utveckla vår verksamhet i en mer miljövänlig riktning. Genom att välja ett Green Key – certifierat hotell främjar du den hållbara turismen.