sannas-separator

Meidän tarinamme

RAKKAUDESTA KARTANOON

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Oli pilvinen ja harmaa maaliskuun päivä, kun tulimme ensimmäistä kertaa katsomaan Sannäsin Kartanoa.

Olemme vanhoja perhetuttuja ja jo vuosia pohtineet, että olisi kiva perustaa yritys yhdessä. Puhuimme pienestä kahvilasta tai putiikista, mistään näin suuresta emme edes haaveilleet. Mutta kun kävimme täällä, ihastuimme täysin. Paikan henki oli uskomaton, mahdollisuudet lähes rajattomat. Aloimme haaveilla, mitä kaikkea täällä voisi tehdä.

Tämä olisi se meidän juttumme!

Kotona kauhistelimme, että Sannäsin Kartanossa on niin paljon tekemistä, mutta vielä enemmän pelkäsimme katuvamme, jos emme nyt käännä tätä korttia.

Aina kun tulimme takaisin Sannäsiin, olimme varmempia siitä, että olimme tehneet oikean päätöksen. Sannäsin Kartanon tunnelma pitää aistia paikan päällä.

Meitä viehätti se, että kokonaisuuteen kuuluu eri ikäisiä rakennuksia, joista kukin edustaa oman aikakautensa glamouria. Rakennukset on tehty hyvin ja ne ovat kestäneet aikaa erinomaisesti.

Vaikka meillä molemmilla on yrittäjätaustaa, ala oli vieras. Siksi oli tärkeää tietää, että Sannäsin Kartanon mukana tuli valmis osaava henkilökunta. (Tutustu Kartanon väkeen)

Sannäsin Kartano myytiin sijoitusyhtiö Planvest Oy:lle vuonna 2018 ja kartanon hotelli-, ravintola-, ja kokoustoiminta siirtyi Sannäsin Kartanolaiset Oy:lle.

Meille on kunnia päästä vaalimaan Sannäsin Kartanon ainutlaatuista tunnelmaa ja upeaa vanhaa miljöötä.

Toivomme sydämemme pohjasta, että myös te ihastutte Sannäsin Kartanoon!

Kirsi-Marja ja Tuula_meidän tarinamme