SANNÄS GÅRD

Sannäs Gård är ett unikt hotell, restaurang samt fest-och mötesplats på Borgå landsbygd.

Hos oss får man uppleva det nordiska och franska kökets bästa smaker, sova i en rofylld landsbygdsmiljö, fira oförglömliga fester och delta i inspirerande möten, få energi genom roliga aktiviteter och genom att simma och bada bastu samt höja en skål i källarbaren.

Vi hälsar er varmt välkomna till Sannäs Gård!

UPPLEV VÅRA MÖTETJÄNSTER

Sannäs Gård har flera mötesrum i olika storlekar, allt från romantiska herrgårdssalar till mer traditionella mötesrum och stämningsfulla eldstadsrum.

LÄS MERA >>

TRIVS I VÅRT HOTELL

Vårt eleganta och hemtrevliga hotell betjänar gruppresenärer och konferensgäster året om och privatresenärer under Sannäs Weekend-dagar och enligt tillgång.

LÄS MERA >>

NJUT AV VÅR RESTAURANG

Vår restaurang serverar traditionella nordiska och franska smaker med en nypa av de bästa bitarna från rådande mat-trender. Vi väljer alltid säsongens bästa, inhemska råvaror.

LÄS MERA >>

KOPPLA AV UNDER SANNÄS WEEKEND

Spendera ett upplevelserikt veckoslut på Sannäs Gård. Njut av Herrgårdsrestaurangens delikatesser, mångsidiga aktiviteter, rofylld nattsömn samt eleganta herrgårdsbrunch.

LÄS MERA >>

sannas-juhlat

FIRA OFÖRGLÖMLIGA STUNDER

Sannäs Gård erbjuder romantiska och rofyllda faciliteter för att fira oförglömliga fester. Vår yrkeskunniga personal hjälper till att förverkliga era önskningar.

LÄS MERA >>

Kartanon pikkujoulut

KOM I JULSTÄMNING

På Sannäs Gård finner du en varm och traditionell julstämning.
Kom in i julstämning med en jullunch, genom att delta i decembers Sannäs Weekend eller genom att arrangera en oförglömlig julfest hos oss. Du kan även beställa hem av våra delikatesser till julen!

LÄS MERA>>

TILL ER TJÄNST

Evenemang

SANNÄS WEEKEND

10-12.12.2021
11-13.2.2022
11-13.3.2022