Gruppresor

TILLE EN FANTASTISK HERRGÅRDSMILJÖ

Sannäs Gård erbjuder sina gruppresenärer historia, mångsidiga aktiviteter, god mat och möjlighet till avkoppling i en avkopplande landsbygdsmiljö.

Vårt hotell har 174 bäddplatser i totalt 87 bekväma rum. Till ert förfogande finns det bland annat herrgårdsparken, åstranden, upplyst motionsspår, bastuavdelningen, uppvärmd pool, modernt gym och en stor bollhall.

Vi ser alltid till att våra grupper har möjlighet till enskildhet samt lugn och ro.

Ni kan själva organisera er gruppresa enligt ert tycke eller bekanta er med något av våra färdiga paket.

Vi hjälper gärna till med att planera en lyckad gruppresa. ta kontakt!

Gruppresa till Borgå

Till Sannäs Gård är det mindre än 15 minuters körtid från Borgå centrum och under en timmes körtid från Helsingfors. Från vår parkering är det bara fem minuter till motorvägen, från vilken man behändigt kör till stadens populäraste sevärdheter och evenemang. På vår parkering finns det gott om plats, även för större bussar.

Vi hälsar gruppresenärer, lägerskolor, hobbyresor och alla herrgårdsintresserade grupper varmt välkomna!

Hitta oss på kartan

Hotell

I vårt hotell finns det 87 bekväma, lugna rum och totalt 174 bäddplatser. Extrabäddar tillgängliga vid förfrågan. En god frukostbuffé, morgonbastu med pool samt tillgång till gymmet ingår i hotellrummets pris.

sannas-ravintola

Herrgårdsrestaurangen

I vår romantiska Herrgårdsrestaurang serverar vi traditionella smaker och hembakta bröd, allt tillrett i vårt eget kök. Restaurangen har plats för upp till 125 personers tillställningar. Herrgårdsfrukost ingår i rumspriset, för övrigt är restaurangen öppen på beställning.

sannas-historia

Historia

Sannäs gårds rötter sträcker sig ända till 1400-talet. Till gårdens kända gäster har över åren hört t.ex. Akseli Gallen-Kallela, Carl Ludvig Engel, marskalk Mannerheim, general Ernst Linder, konstnären Alwar Cavén och operasångaren Aino Ackté.

sannas-uima-allas

Att göra

Vi har ett mångsidigt urval av olika aktiviteter – från avkopplande park och bubbelyoga till mer äventyrliga teamtävlingar. På vår Herrgård kan man också vandra i parken eller längs det upplysta motionsspåret, träna i det moderna gymmet eller spela frisbeegolf.

porvoon-nahtavyydet

Borgås sevärdheter

Borgå är den näst mest populära turiststad, till vilken man kommer för att njuta av god mat, mångsidigt kulturutbud samt Gamla Borgås idyll. Vi har listat några av våra favoritställen att besöka i Borgå och i Sannäs närhet.