© Studio pieni

sannas-separator

TIIMIAKTIVITEETIT

Spectren haaste – Pelastakaa maailma! (1–1,5 h)

Sivilisaation vihollinen nro 1, Spectren liiga, on iskenyt! Rakennukseen on jätetty tikittävä salkku. Kiero mieli on antanut vielä mahdollisuuden – pitää ratkaista sarja erilaisia pulmallisia tehtäviä, ennen kuin mystinen räjähdesalkku saadaan deaktivoitua. Agenttiryhmät työskentelevät kuumeisesti ratkaistakseen Spectren julman leikin juonen! Spectren haaste vaatii tiimitoimintaa, kommunikaatiota ja kunkin tiiminjäsenen vahvuuksien etsimistä. Vielä voitte pelastaa maailman, mutta kello tikittää…

Sopii 15–250 henkilölle.

Syndikaatti – Jännittävä mysteeripeli (20–60 min)

Salaperäinen syndikaatti imuroi pikkuhiljaa koko maailman käteisen itselleen. Huhujen mukaan rahat ovat maanalaisissa säiliöissä, jotta jonain päivänä syndikaatti voi lyödä sivilisaation polvilleen ennennäkemättömällä maailmanlaajuisella valuuttamarkkinahäiriöllä. Pelaajien on selvitettävä koodi ja pelastettava tilanne. Aikaa on vain 20/30–60 min! Se onnistuu, jos tiimit yhdistävät saamansa tiedot.

Peli sopii 15–120 henkilölle.

Sannäsin suunnistus (1,5–2,5 h)

Sannäsin suunnistus on jännittävä tiimisuunnistuspeli, jossa ei tarvitse juosta. Rasteja etsitään mini-iPadien avulla. Tehtävät voivat olla kysymyksiä, monivalintatehtäviä, havainnointitehtäviä, tietovisoja, muistitehtäviä, kuva- tai ääniarvoituksia jne. Pelissä on reaaliaikainen pisteytys. Nopeuden sijasta huolellinen suorittaminen palkitaan. Tehtäviin voidaan liittää asiakkaan päivän agendan asioita tai yrityksen historiaan liittyviä yksityiskohtia, ja ruudulle saadaan näkyviin myös asiakkaan logo.

Sopii 15–200 henkilölle, suositus 5 hlöä.

Maanalainen armeija harjoittelee jälleen (1,5–2 h)

Huumoripainotteisessa armeijahenkisessä tiimikisailussa tarvitaan yhteistoimintaa! Kuuluisan Maanalaisen Armeijan kouluttajat testaavat ryhmien kommunikointi- ja päättelykykyjä, reaktio- ja tarkkuusaisteja sekä brutaalia lähitaisteluvalmiutta. Kokonaisuuteen voi kuulua mm.

Ammuntaa – 5 hlön ryhmät ampuvat laseraseilla ohi lentäviin kiekkoihin tai kääntyviin maalitauluihin. Aseet eivät potkaise ja laukaisuäänet kaikuvat tulostaulun kaiuttimista.
Pomminpurkua – tiimit deaktivoivat salkkupommin suorittamalla viisi erilaista tehtävää oikeassa järjestyksessä.
Itsepuolustusta – ”brutaali” mustan vyön taitaja paljastaa lähitaistelun saloja, ja kukin voi päästä osalliseksi tehokkaista otteista.
Veitsenheittoa – tarkkuusheittoa aidoilla heittoveitsillä, näyttää helpolta, mutta…
Taitorasti – varsikranaattien heittoharjoitus, armeijaritsa-ammuntaa, lippuviestintää
Peli sopii 15–75 henkilölle

Kartanon olympialaiset (1,5–2,5 h)

Olympialaisten ei tarvitse olla hampaat irvessä rehkimistä, ne voivat olla rentoa, hupaisaa ja leppoisaa toimintaa. Rastipisteiden lajivalikoimaan sisältyy turvallista ja modernia laserhaulikkoammuntaa, mainiota tarrapallogolfia, Brain Teasers -pulmapeliratkaisua ja BigFoot-tiimihiihtoa/marssia kaksimetrisillä jättijaloilla.

Sopii 15–200 henkilölle.

Escape Race (2–2,5 h)

Escape Race on jännityksentäyteinen sekoitus pakohuonepelien päättelyä, Fort Boyard -ohjelman toimintaa ja Amazing Racesta tuttua löytöretkikisailua. Kisassa tiimi suorittaa tehtäviä, ratkoo koodeja ja kohtaa yhteisiä ponnistuksia ja keskinäistä kommunikaatiota vaativia haasteita. Ennen kisan alkua tiimit pitävät taktiikkapalaverin, jossa punnitaan tiimin jäsenten vahvuuksia ja tehdään suunnitelma.

Sopii 30–200 henkilölle.

Formula downhill Basic (1,5–2,5 h)

Värihaalarit ja rallikypärät päälle ja menoksi! Formula downhill on mäkiautojen korirakentelu- ja alamäkikisa. Kukin taikoo tiimityönä rouhean mäkiauton annetuista tarvikkeista: metallista, pyöristä, pahvista jne. Tarkoitus on rakentaa viileä menopeli! Autonäyttely ja pisteenä i:n päälle mäkiautokisat muodostavat kisakokonaisuuden.

Sopii 20–100 henkilölle (max. 16 tiimiä, suositus 5 hlöä/tiimi)

Formula downhill event (1,5–2,5 h)

Formula downhill Basic -kisaa laajempi kokonaisuus, jossa tiimit saavat omat varikkotelttansa, tapahtumaa juontaa kisajuontaja, tilaisuutta värittää taustamusiikki, renkaanvaihtokisa ja reaktiotestaus.

Sopii 20–100 henkilölle (max. 16 tiimiä, suositus 5 hlöä/tiimi)

Polar games (1–2 h)

Perinteisistä talvilajeista tuunattu Polar games on hauskaa ja reipasta ulkoilua, jossa vieritellään porukalla värikästä jättipalloa este- ja tehtäväradalla, ammutaan jättiritsalla lumipalloja maaliin, tiimihiihdetään pitkillä lankkusuksilla ja testataan, pelaako muisti tiimeittäin. Pukeutuminen säätilan mukaan. Mahdollisuus varata varaohjelma sisätiloihin lisäveloituksesta.

Sopii 15–60 henkilölle.