© Studio pieni

sannas-separator

TIIMIAKTIVITEETIT

Kurikompani (1–1,5 h)

Nyt kun kaikki ovat istuneet reilun vuoden verran sisätiloissa, on korkea aika lähteä ulos virkistymään porukalla! Oletko koskaan miettinyt mitä vaaditaan erityisjoukkojen ammattilaiselta? Pärjäisitkö sinä? Entä tiimisi? Nyt voit ottaa selvää, kun Tuonelan erityisjoukkojen turhan vakavat ex-ammattilaiset avaavat vaativan koulutuksensa salat intensiivikurssilla, joka joko opettaa tai vähintään viihdyttää. Armeijahenkisyydestä ammentava koulutus ei vaadi kovaa fyysistä kuntoa, mutta henkistä kestävyyttä sekä naurun pidätyskykyä sitäkin enemmän. Tervetuloa Kurikomppaniaan!

Ohjelma on parhaimmillaan 1-40 kokoisille ryhmille

Yksi kaikkien, kaikkien yhden puolesta  (1,5 – 2 h)

Tiimikisa, jossa taatusti on virkistävää tekemisen meininkiä. Ryhmä on jaettu pientiimeihin, joita on rastilla aina useampia samaan aikaan. Näin rasteilla on hyvä kisafiilis, kun kohdataan oikeasti muita tiimejä. Kaikkien tiimien suoritukset vertaillaan lopuksi toisiinsa ja pisteytetään sijoitusten mukaisesti. Ohjelma toimii hyvin vahvana tiimikisana, kaikki lajit ovat leikkimielisiä, ja todella mukaansatempaavia. Joka rastilla on aina useita tiimejä kisaamassa rinnakkain samaan aikaan naurun raikuessa. Lähes kaikissa lajeissa on sen verran liikuntaa, että tavallisille mattimeikäläisille tulee pieni pintahiki suorituksista. Tiimikisailu on kuitenkin ohjelman ehdoton ydin, ei liikunta.

Peli sopii 15-320 henkilölle.

Polar games (1–2 h)

Perinteisistä talvilajeista tuunattu Polar games on hauskaa ja reipasta ulkoilua, jossa vieritellään porukalla värikästä jättipalloa este- ja tehtäväradalla, ammutaan jättiritsalla lumipalloja maaliin, tiimihiihdetään pitkillä lankkusuksilla ja testataan, pelaako muisti tiimeittäin. Pukeutuminen säätilan mukaan. Mahdollisuus varata varaohjelma sisätiloihin lisäveloituksesta.

Sopii 15–60 henkilölle.

Maanalainen armeija harjoittelee jälleen (1,5–2 h)

Huumoripainotteisessa armeijahenkisessä tiimikisailussa tarvitaan yhteistoimintaa! Kuuluisan Maanalaisen Armeijan kouluttajat testaavat ryhmien kommunikointi- ja päättelykykyjä, reaktio- ja tarkkuusaisteja sekä brutaalia lähitaisteluvalmiutta. Kokonaisuuteen voi kuulua mm.

Ammuntaa – 5 hlön ryhmät ampuvat laseraseilla ohi lentäviin kiekkoihin tai kääntyviin maalitauluihin. Aseet eivät potkaise ja laukaisuäänet kaikuvat tulostaulun kaiuttimista.
Pomminpurkua – tiimit deaktivoivat salkkupommin suorittamalla viisi erilaista tehtävää oikeassa järjestyksessä.
Itsepuolustusta – ”brutaali” mustan vyön taitaja paljastaa lähitaistelun saloja, ja kukin voi päästä osalliseksi tehokkaista otteista.
Veitsenheittoa – tarkkuusheittoa aidoilla heittoveitsillä, näyttää helpolta, mutta…
Taitorasti – varsikranaattien heittoharjoitus, armeijaritsa-ammuntaa, lippuviestintää
Peli sopii 15–75 henkilölle

Kartanon olympialaiset (1,5–2,5 h)

Olympialaisten ei tarvitse olla hampaat irvessä rehkimistä, ne voivat olla rentoa, hupaisaa ja leppoisaa toimintaa. Rastipisteiden lajivalikoimaan sisältyy turvallista ja modernia laserhaulikkoammuntaa, mainiota tarrapallogolfia, Brain Teasers -pulmapeliratkaisua ja BigFoot-tiimihiihtoa/marssia kaksimetrisillä jättijaloilla.

Sopii 15–200 henkilölle.

Tarkkuuskisat (60-75 min)

Erittäin hauskat tarkkuuskisat, joissa mukana Laser Trap -savikiekkoammunta, Fun Golf -tarrapallogolf, sekä brittiläinen Crown Darts -jättitikkapeli nurmikolla. Sopiva setti brittiläisperäisiä lajeja. Suuremmilleryhmille otamme ohjelmaan mukaan lisää tarkkuuslajeja.

Ryhmäkoko 10-45 henkilöä