sannas-separator

Majoitus Porvoossa

SANNÄS SUMMER

Sannäsin Kartano on tyylikäs ja viihtyisä hotelli Porvoossa. Hotellissamme on 87 kahden hengen huonetta, joista jokaisesta avautuu näköala vehreään puistomaisemaan.
Meillä yövyt rauhallisessa maalaismiljöössä, alle 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin päässä Helsingistä.
Kartanon pihapiiriä kiertää kuntopolku ja pihan laidalla virtaa ihastuttava Ilolanjoki.
Hotellimme huoneet sijaitsevat klassisessa 70-luvun rakennuksessa.

Tervetuloa yöpymään!

SANNÄS SUMMER 5.7-4.8.2023

5.7- 4.8.2023 välisenä aikana hotellimme ja ravintolamme on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.
Muina päivinä olemme auki ryhmille tilauksesta. Kesäkuussa ja elokuussa varauskalenterimme vapaa-ajanmatkustajille on avoinna saatavuuden mukaan. Saatavuuden voi aina näppärästi tarkistaa internetvarausjärjestelmästämme. Huomiothan että muina aikoina palvelut ja kellonajat voivat poiketa alla olevasta tiedosta.

Sannäs Summer – majoituksen hintaan kuuluu kartanon herkullinen aamiainen, aamusauna- ja uinti, kuntosalin vapaa käyttö sekä ilmainen pysäköinti.

Tervetuloa nauttimaan!

Hotelli Porvoossa

Hotellissamme on 87 avaraa kahden hengen huonetta, joista kaikista avautuu näköala vehreään puistomaisemaan. Huoneemme sijaitsevat klassisissa 70-luvun rakennuksissa.
Jokaisessa huoneessa on TV, langaton verkkoyhteys ja oma kylpyhuone. Katso huonetyypit- ja hinnat varauskalenteristamme.

Aamiainen on katettu tunnelmalliseen Kartanoravintolaan ja aamiainen kuuluu hotellihuoneen hintaan.
Kartanon aamiainen on Sannäs Summer-aikana tarjolla keskiviikosta sunnuntaihin klo 7–10.

 

Kartanoravintola

Kartanoravintolamme on avoinna Sannäs Summer-aikana keskiviikosta-lauantaihin klo 17–21.
Tarjolla on maukas kesämenu kauden parhaista raaka-aineista.

Tunnelmallinen kellaribaari ja takaterassi on avoinna ke-to klo 17–22 ja pe-la klo 17–24. Lauantaisin soi livemusiikkia.

 

Ewa´s Lobby Kafé

Hotellin vastaanotossa palvelee 4.7-5.8 välisenä aikana rento kesäkahvila . Tarjolla on pientä suolaista, makeita leivonnaisia, kahvia ja virvokkeita sekä jäätelöä. Kahvila on avoinna ke- la 10-21 ja su 10-15.

hotelli-porvoo

Hotellimme

Hotellissamme on 87 avaraa kahden hengen huonetta, joista kaikista avautuu näköala vehreään puistomaisemaan.
Jokaisessa huoneessa on TV, langaton verkkoyhteys ja oma kylpyhuone. Osassa huoneista on oma minibaari.

Tekemistä

Frisbeegolf-ratamme on asiakkaidemme vapaassa käytössä ja klassiset pihapelit saa lainata vastaanotosta. Kartanon maita kiertää kolmen kilometrin pituinen kuntopolku.

Moderni kuntosalimme on hotellivieraiden käytössä maksuttomasti. Käytettävissäsi on mm. 7 Inotec Fitness -laitetta, nyrkkeilysäkki, crosstrainer, kuntopyörä ja soutulaite. Pääset kuntosalille avainkortilla 24/7.

Sauna & uima-allas

Aamusauna ja -uinti kuuluu huoneenhintaan. Sauna on lämmin klo 7–10. Uima-altaamme on hotellivieraidemme vapaassa käytössä klo 14–18 (ei saunaa).

Saunan on mahdollista varata iltaisin. Lisätiedot vastaanotoltamme.

golfloma

Sannäsin Kartanon Golfloma

Hengähdä hetki maaseudulla Sannäsin Kartanolla ja golfaa merellisissä maisemissa Sea Golf Rönnäsin kentällä. Golfpakettimme sisältää green feen, majoituksen yhden- tai kahdenhengen huoneessa, aamiaisen, aamusaunan ja -uinnin ja pääsyn kuntosalille.

Green Key

Pidämme huolta ympäristöstä

Sannäsin Kartanolle on myönnetty Green Key -ympäristömerkki. Toimimme sertifikaatin tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme huolta yhteisestä ympäristöstämme. Olemme sitoutuneet ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja ympäristörasituksen pienentämiseen. Valitsemalla Green Key -merkityn majoituspaikan, edistät kestävämpää matkailua.

Kaipaatko lisätietoa?

Ole meihin yhteydessä. Autamme mielellämme!

 

Sannäs Summer tunnelmia

NÄHTÄVÄÄ

Tunnelmallisesta vanhasta kaupungista tunnettu Porvoo on suosittu matkailukohde, jossa voit nauttia herkullisesta ruoasta, monipuolisesta kulttuurista, ihastuttavista kesä- ja joulutapahtumista ja luonnosta. Lue suosituksemme parhaista käyntikohteista!