sannas-separator

Luonto

Sannäsin Kartano sijaitsee ainutlaatuisessa kulttuurimaisemassa, lintubongarien suosiman Ilolanjoen varrella. Meillä voit kävellä kartanopuistossa vanhojen tammien katveessa tai kuntoilla 3 kilomerin pituisella valaistulla luontopolulla, joka kiemurtelee monipuolisessa metsämaisemassa, puistossa, joen varrella ja peltomaisemassa.

Pihallamme on asiakkaillemme maksuton yhdeksänkorinen frisbeegolf-rata. Kartat ja frisbeet saat vastaanotostamme.

Tässä muutamia luontoaktiviteettejamme:

Puistojoogaa Sannäsin Kartanolla (1 h)

Ikimetsän ® jooga on lempeä ja huoltava hathajoogatunti, jossa avataan, vahvistetaan ja tasapainotetaan kehoa ja mieltä helppojen liikkeiden avulla, omaa kehoa kuunnellen ja luonnon muotoihin asettuen. Lopuksi rentoudutaan alustoilla maaten luonnon ääniä kuunnellen.
Tunti sopii kaikille, myös ensikertalaisille ja itsensä jäykäksi kokeville.
Pukeutuminen joustaviin lämpimiin vaatteisiin. Ohjaaja tuo jooga-alustat.

https://www.ikimetsanjooga.fi/

Metsäläsnäolo – rauhoita mielesi lempeässä luonnossa (1–2 h)

Metsäläsnäolo-harjoituksessa opit pysähtymisen taitoja ja mielesi rauhoittuu. Harjoitukset tehdään luontoympäristössä tai puistossa ja ne voidaan toteuttaa kokouksen tai koulutuksen lomassa. Harjoitus sopii niin yksilö- kuin ryhmävalmennukseen: työporukalle tai ystäväjoukolle. Ohjaaja antaa konkreettisia keinoja aistien aktivointiin arjessa. Oma luontoyhteytesi elpyy ja mieli rauhoittuu. Aistisi avautuvat ja koet rauhan luonnon läsnäolossa

SUP-lautailu

Sup-lautailu on uusi helposti omaksuttava vesiliikuntamuoto, joka sopii kaikille. Se on helppo ja hauska tapa kohottaa kuntoa ja erinomainen koko kropan harjoitus. Sup-lautailussa melotaan seisaaltaan Ilolanjoella. Valittavananne on: SUP Outdoor 1–12 hlölle, SUP Outdoor Basic (60–90 min), SUP Outdoor Melontaretki (90–120 min), SUP jooga tai SUP Pilates (45–60 min).

Flaghunt – Liikunnallinen lippujenmetsästyspeli
(2–2,5 h)

Flaghuntissa pelaajat etsivät virtuaalisia lippuja mini-iPadien avulla. Lippupaikalla tiimi saa pisteitä, jotka karttuvat reaaliaikaisesti. Pistetilanteen pälyily tuo lisäjännitystä peliin! Toisille pelaajille voi myös jättää ansoja. Flaghunt on suomalainen innovaatiopalkittu liikuntapeli, jota jokainen voi pelata oman kuntonsa mukaisesti. Peliä pelataan pareittain tai kolmen koplissa. Käytössä ovat sekä tabletit että radiopuhelimet.

Sopii jopa 200 henkilölle!

Formula downhill Basic
(1,5–2,5 h)

Värihaalarit ja rallikypärät päälle ja menoksi! Formula downhill on mäkiautojen korirakentelu- ja alamäkikisa. Kukin taikoo tiimityönä rouhean mäkiauton annetuista tarvikkeista: metallista, pyöristä, pahvista jne. Tarkoitus on rakentaa viileä menopeli! Autonäyttely ja pisteenä i:n päälle mäkiautokisat muodostavat kisakokonaisuuden.

Sopii 20–100 henkilölle (max. 16 tiimiä, suositus 5 hlöä/tiimi)

Formula downhill event
(1,5–2,5 h)

Formula downhill Basic -kisaa laajempi kokonaisuus, jossa tiimit saavat omat varikkotelttansa, tapahtumaa juontaa kisajuontaja, tilaisuutta värittää taustamusiikki, renkaanvaihtokisa ja reaktiotestaus.

Sopii 20–100 henkilölle (max. 16 tiimiä, suositus 5 hlöä/tiimi)

Polar games (1–2 h)

Perinteisistä talvilajeista tuunattu Polar games on hauskaa ja reipasta ulkoilua, jossa vieritellään porukalla värikästä jättipalloa este- ja tehtäväradalla, ammutaan jättiritsalla lumipalloja maaliin, tiimihiihdetään pitkillä lankkusuksilla ja testataan, pelaako muisti tiimeittäin. Pukeutuminen säätilan mukaan. Mahdollisuus varata varaohjelma sisätiloihin lisäveloituksesta.

Sopii 15–60 henkilölle

Sannäsin suunnistus
(1,5–2,5 h)

Sannäsin suunnistus on jännittävä tiimisuunnistuspeli, jossa ei tarvitse juosta. Rasteja etsitään mini-iPadien avulla. Tehtävät voivat olla kysymyksiä, monivalintatehtäviä, havainnointitehtäviä, tietovisoja, muistitehtäviä, kuva- tai ääniarvoituksia jne. Pelissä on reaaliaikainen pisteytys. Nopeuden sijasta huolellinen suorittaminen palkitaan. Tehtäviin voidaan liittää asiakkaan päivän agendan asioita tai yrityksen historiaan liittyviä yksityiskohtia, ja ruudulle saadaan näkyviin myös asiakkaan logo.

Sopii 15–200 henkilölle, suositus 5 hlöä/tiimi

Maanalainen armeija harjoittelee jälleen (1,5–2 h)

Huumoripainotteisessa armeijahenkisessä tiimikisailussa tarvitaan yhteistoimintaa! Kuuluisan Maanalaisen Armeijan kouluttajat testaavat ryhmien kommunikointi- ja päättelykykyjä, reaktio- ja tarkkuusaisteja sekä brutaalia lähitaisteluvalmiutta. Kokonaisuuteen voi kuulua mm.

Ammuntaa – 5 hlön ryhmät ampuvat laseraseilla ohi lentäviin kiekkoihin tai kääntyviin maalitauluihin. Aseet eivät potkaise ja laukaisuäänet kaikuvat tulostaulun kaiuttimista.
Pomminpurkua – tiimit deaktivoivat salkkupommin suorittamalla viisi erilaista tehtävää oikeassa järjestyksessä.
Itsepuolustusta – ”brutaali” mustan vyön taitaja paljastaa lähitaistelun saloja, ja kukin voi päästä osalliseksi tehokkaista otteista.
Veitsenheittoa – tarkkuusheittoa aidoilla heittoveitsillä, näyttää helpolta, mutta…
Taitorasti – varsikranaattien heittoharjoitus, armeijaritsa-ammuntaa, lippuviestintää

Peli sopii 15–75 henkilölle

Kartanon olympialaiset
(1,5–2,5 h)

Olympialaisten ei tarvitse olla hampaat irvessä rehkimistä, ne voivat olla rentoa, hupaisaa ja leppoisaa toimintaa. Rastipisteiden lajivalikoimaan sisältyy turvallista ja modernia laserhaulikkoammuntaa, mainiota tarrapallogolfia, Brain Teasers -pulmapeliratkaisua ja BigFoot-tiimihiihtoa/marssia kaksimetrisillä jättijaloilla.

Sopii 15–200 henkilölle