sannas-separator

Luonto

Sannäsin Kartano sijaitsee ainutlaatuisessa kulttuurimaisemassa, lintubongarien suosiman Ilolanjoen varrella. Meillä voit kävellä kartanopuistossa vanhojen tammien katveessa tai kuntoilla 3 kilomerin pituisella valaistulla luontopolulla, joka kiemurtelee monipuolisessa metsämaisemassa, puistossa, joen varrella ja peltomaisemassa.

Pihallamme on asiakkaillemme maksuton yhdeksänkorinen frisbeegolf-rata. Kartat ja frisbeet saat vastaanotostamme.

Tässä muutamia ulkoaktiviteetteja:

Puistojoogaa Sannäsin Kartanolla (1 h)

Ikimetsän ® jooga on lempeä ja huoltava hathajoogatunti, jossa avataan, vahvistetaan ja tasapainotetaan kehoa ja mieltä helppojen liikkeiden avulla, omaa kehoa kuunnellen ja luonnon muotoihin asettuen. Lopuksi rentoudutaan alustoilla maaten luonnon ääniä kuunnellen.
Tunti sopii kaikille, myös ensikertalaisille ja itsensä jäykäksi kokeville.
Pukeutuminen joustaviin lämpimiin vaatteisiin. Ohjaaja tuo jooga-alustat.

https://www.ikimetsanjooga.fi/

Metsäläsnäolo – rauhoita mielesi lempeässä luonnossa (1–2 h)

Metsäläsnäolo-harjoituksessa opit pysähtymisen taitoja ja mielesi rauhoittuu. Harjoitukset tehdään luontoympäristössä tai puistossa ja ne voidaan toteuttaa kokouksen tai koulutuksen lomassa. Harjoitus sopii niin yksilö- kuin ryhmävalmennukseen: työporukalle tai ystäväjoukolle. Ohjaaja antaa konkreettisia keinoja aistien aktivointiin arjessa. Oma luontoyhteytesi elpyy ja mieli rauhoittuu. Aistisi avautuvat ja koet rauhan luonnon läsnäolossa

Kartanon olympialaiset
(1,5–2,5 h)

Olympialaisten ei tarvitse olla hampaat irvessä rehkimistä, ne voivat olla rentoa, hupaisaa ja leppoisaa toimintaa. Rastipisteiden lajivalikoimaan sisältyy turvallista ja modernia laserhaulikkoammuntaa, mainiota tarrapallogolfia, Brain Teasers -pulmapeliratkaisua ja BigFoot-tiimihiihtoa/marssia kaksimetrisillä jättijaloilla.

Sopii 15–200 henkilölle

Polar games (1–2 h)

Perinteisistä talvilajeista tuunattu Polar games on hauskaa ja reipasta ulkoilua, jossa vieritellään porukalla värikästä jättipalloa este- ja tehtäväradalla, ammutaan jättiritsalla lumipalloja maaliin, tiimihiihdetään pitkillä lankkusuksilla ja testataan, pelaako muisti tiimeittäin. Pukeutuminen säätilan mukaan. Mahdollisuus varata varaohjelma sisätiloihin lisäveloituksesta.

Sopii 15–60 henkilölle

Yksi kaikkien, kaikkien yhden puolesta  (1,5 – 2 h)

Tiimikisa, jossa taatusti on virkistävää tekemisen meininkiä. Ryhmä on jaettu pientiimeihin, joita on rastilla aina useampia samaan aikaan. Näin rasteilla on hyvä kisafiilis, kun kohdataan oikeasti muita tiimejä. Kaikkien tiimien suoritukset vertaillaan lopuksi toisiinsa ja pisteytetään sijoitusten mukaisesti. Ohjelma toimii hyvin vahvana tiimikisana, kaikki lajit ovat leikkimielisiä, ja todella mukaansatempaavia. Joka rastilla on aina useita tiimejä kisaamassa rinnakkain samaan aikaan naurun raikuessa. Lähes kaikissa lajeissa on sen verran liikuntaa, että tavallisille mattimeikäläisille tulee pieni pintahiki suorituksista. Tiimikisailu on kuitenkin ohjelman ehdoton ydin, ei liikunta.

Peli sopii 15-320 henkilölle.

Maanalainen armeija harjoittelee jälleen (1,5–2 h)

Huumoripainotteisessa armeijahenkisessä tiimikisailussa tarvitaan yhteistoimintaa! Kuuluisan Maanalaisen Armeijan kouluttajat testaavat ryhmien kommunikointi- ja päättelykykyjä, reaktio- ja tarkkuusaisteja sekä brutaalia lähitaisteluvalmiutta. Kokonaisuuteen voi kuulua mm.

Ammuntaa – 5 hlön ryhmät ampuvat laseraseilla ohi lentäviin kiekkoihin tai kääntyviin maalitauluihin. Aseet eivät potkaise ja laukaisuäänet kaikuvat tulostaulun kaiuttimista.
Pomminpurkua – tiimit deaktivoivat salkkupommin suorittamalla viisi erilaista tehtävää oikeassa järjestyksessä.
Itsepuolustusta – ”brutaali” mustan vyön taitaja paljastaa lähitaistelun saloja, ja kukin voi päästä osalliseksi tehokkaista otteista.
Veitsenheittoa – tarkkuusheittoa aidoilla heittoveitsillä, näyttää helpolta, mutta…
Taitorasti – varsikranaattien heittoharjoitus, armeijaritsa-ammuntaa, lippuviestintää

Peli sopii 15–75 henkilölle