© Studio pieni

Lagaktiviteter

Den underjordiska armén övar igen (1,5–2 h)

I den här humorfyllda armé-inspirerade lagtävlingen behöver man samarbete! Den berömda Underjordiska Arméns tränare testar gruppens kommunikations- och resonemangsförmåga, reaktionshastighet och noggrannhet samt brutala närstridskunskaper. Till helheten kan höra t.ex.

  • Skytte – Grupper om 5 personer skjuter med laser på flygande diskusar eller svängande måltavlor. Vapen har ingen rekyl och skottljuden ekar i poängtavlans högtalare.
  • Bomb-desarmering – Lagen desarmerar en portföljbomb genom att utföra fem olika uppgifter i rätt ordning.
  • Självförsvar – ”Brutal” svartbältes guru avslöjar närstridens hemligheter
  • Knivkastning – Prickkastning med äkta kastknivar, ser lätt ut, men…
    Färdighetskontroll – granatkastning, skytte med armé-slangbella, flaggstafett
  • Spelet passar för 15–75 personer

Herrgårdens olympiad (1,5–2,5 h)

Olympiader behöver inte allvarsamma och arbetsamma, de kan vara avslappnade och roliga! I grenurvalet finns bland annat det säkra och moderna laserskytte, klisterbollgolf, Brain Teaser problemlösningsspel och BigFoot lagskidning/marsch på två meters jättefötter.

Passar för 15–200 personer

Polar games (1–2 h)

Modifierat från traditionella vintersporter är Polar games en rolig och rask utomhusaktivitet där man i grupp rullar en färgglad jätteboll längs en hinderbana, skjuter med en jätteslangbella snöbollar i mål, skidar i team på långa träskidor och testar hur minnet fungerar inom teamet. Klädsel enligt väderlek. Möjligt att boka en inomhusaktivitet som reserv.

Passar för 15–60 personer