© Studio pieni

Lagaktiviteter

Det disciplinära kompaniet (1–1,5 h)

Har du någon gång funderat vad som krävs av proffsen i specialstyrkorna? Skulle du klara av det? Hur är det med ditt team? Nu kan du ta reda på svaret då Tuonelas specialstyrkas onödigt allvarliga ex-proffs öppnar upp hemligheterna från sin skolning under en intensivkurs, som antingen utbildar, eller åtminstone underhåller. Den här armé-inspirerade kursen kräver inte god kondition men desto mer mental uthållighet och mest av allt – förmåga att hålla dig för skratt. Välkommen till det disciplinära kompaniet!

Aktiviteten lämpar sig bäst för grupper med 1–40 personer.

En för alla – alla för en! (1,5-2h)

En lagtävling där gruppen delas upp i mindre lag som tävlar mot varandra. Man utför uppgifter vid olika punkter och vid punkterna finns det alltid ett annat lag! Då uppstår en rolig tävlingsstämning när man på riktigt möter de andra lagen. Programmet fungerar stark teambuilding-tävling, alla uppgifter är lekfulla och roliga. Vid nästan alla punkter får man röra på sig så pass mycket att de flesta blir lite svettiga. Men fokus ligger dock på samarbete och på att ha roligt, inte på motion!

Lämpar sig för 15–320 personer

Herrgårdens parkspel (60-75 min)

En väldigt rolig tävling där man tävlar i precision och sikte. Med finns bland annat Laser-trap lerduveskytte, Fun Golf klisterbollgolf samt Crown Darts – jättedartsspel. För större grupper tar vi med fler grenar.

Gruppstorlek 15–45 personer

Rabbit Race (90 min)

En Amazing Race inspirerad äventyrlig problemlösningstävling där lagen tävlar mot varandra. Banans uppgifter och problem är väldigt mångsidiga så alla lagmedlemmars kunskap behövs när spelarna släpps fria på Sannäs Gårds mark. Fokus ligger på problemlösning och att ha roligt – men lite svettig kan man nog bli.
Tävlingens idé är att lyfta upp arbetsteamens/avdelningarnas/festfolkets Vi-anda och samspel. Med det här konceptet boostar internt samspel samt hittar dolda talanger. Det behövs ledarskapskunskaper, konflikthantering och problemlösningsförmåga för att klara av att lösa alla kniviga problem inom utsatt tid.
Rabbit Race kan utföras utomhus, inomhus eller både och. Vid tävlingens slut blir det givetvis prisutdelning där det delas ut pris, ära och beröm samt rätt att skryta resten av året!

Lämpar sig för 15–200 personer

Brottsplats (90 min)

Det har skett ett brott och polishusets rykte står på spel! Polisens ledning har anlänt till platsen för att dela ut uppgifter. Tar ert team emot utmaningen? Brottsplats är drömjobbet för alla som är fan av polisserier och deckare. Ett spel där ert team får använda er av er samarbetsförmåga då ni utreder brottshärvan som löses genom att lösa kniviga uppgifter, genom förhör och samling av bevismaterial. Brottsplats lämpar sig perfekt för team building, som program för friskvårdsdagen och som festprogram.

Lämpar sig för 15–200 personer