SANNÄS GÅRD

Sannäs Gård är ett unikt hotell, restaurang samt fest-och mötesplats på Borgå landsbygd.

Hos oss får man uppleva det nordiska och franska kökets bästa smaker, sova i en rofylld landsbygdsmiljö, fira oförglömliga fester och delta i inspirerande möten, få energi genom roliga aktiviteter och genom att simma och bada bastu samt höja en skål i källarbaren.

Vi hälsar er varmt välkomna till Sannäs Gård!

UPPLEV VÅRA MÖTETJÄNSTER

Sannäs Gård har flera mötesrum i olika storlekar, allt från romantiska herrgårdssalar till mer traditionella mötesrum och stämningsfulla eldstadsrum.

LÄS MERA >>

TRIVS I VÅRT HOTELL

Vårt eleganta och hemtrevliga hotell betjänar gruppresenärer och konferensgäster året om och privatresenärer under Sannäs Weekend-dagar och enligt tillgång.

LÄS MERA >>

NJUT AV VÅR RESTAURANG

Vår restaurang serverar traditionella nordiska och franska smaker med en nypa av de bästa bitarna från rådande mat-trender. Vi väljer alltid säsongens bästa, inhemska råvaror.

LÄS MERA >>

KOPPLA AV UNDER SANNÄS WEEKEND

Spendera ett upplevelserikt veckoslut på Sannäs Gård. Njut av Herrgårdsrestaurangens delikatesser, mångsidiga aktiviteter, rofylld nattsömn samt eleganta herrgårdsbrunch.

LÄS MERA >>

sannas-juhlat

FIRA OFÖRGLÖMLIGA STUNDER

Sannäs Gård erbjuder romantiska och rofyllda faciliteter för att fira oförglömliga fester. Vår yrkeskunniga personal hjälper till att förverkliga era önskningar.

LÄS MERA >>

tasting

HERRGÅRDENS TASTINGS

I samband med vissa Weekend ordnar vi Herrgårdens tastings. Temat varierar; ibland lär vi oss att bilda fungerade smakkombinationer av mat och vin, en annan gång bekantar vi oss med ekologiska viner eller med alkoholfria alternativ, eller så lär vi oss, med en shaker i handen, att göra goda drinkar hemma.

LÄS MERA>>

TILL ER TJÄNST


Vi informerar

Evenemang

SANNÄS WEEKEND

11-13.3.2022